kellään kokemusta nilkkapainoista?

ajattelin, että toimiiko ihan vain ylimääräsenä kalorinpolttajana ja kevyenä kunnonkohottajana jos ottaisi tavaksi käyttää nilkkapainoja esim työpäivät läpeensä? nuo turvakengätkin painaa jo jonkin verran, joten eiköhän sellaiset puolen kilon punnukset olisi ihan riittävät,  etenkin  jos sitä tallustelua kertyy enemmäntai vähemmän sen  8h päivässä. mitä  luulette, toimisiko? vai voiko siitä olla jotain haittaa että niitäpitäisi niin monta tuntia päivässä? siis  väsymyksen lisäksi:)?

10.3.2013
Blanco
Blanco

eli ens itilistä käyn kahtomassa itelleni  nilkakkeet, ja  sitten tulen tänne kiroamaan niitten toimimattomuutta ja kipeitä jalkoja:)

11.3.2013
Blanco
Blanco

hahha xD tai sit vain täytän repun kivillä xD

mut sitä mun nivelet   EI kyllä kestäisi:D polvia alkaa heti särkee jos paino muuttuu radikaalisti polvien yläpuolella. oon mie muutaman kerran kahlannu töissä hangessakin. siis ihan puoleen  väliin reisiä myöten,joten siinä oli  ihan oikiasti jo vähän hädän makua kun vastus oli jo melkonen x)) sit viel tiputin lampun hankeen, joten olin puoli-upoksissa  jossain porvoon takametsissä pilkkopimeessä aamu 7lta ilman apua:D

10.3.2013
Blanco
Blanco

voi perskule, se voikin olla varmaan sit se kaikista suurin este:O

siis joo, kesäsinhän se vois olla helpompaa näin niinkuin kenkien kannalta kun  saa lyhytvartiset jalkaan, mut nuissapitkävartisissa ei maha kyllä kyetä pitämään:/ mun pitäs kyl mennä johki liikkeeseen hipelöimään niitä, että onko niitä  sit tosiasiassa mitään  mahollisuutta ees oikiasti arkikäyttöön ottaa.

10.3.2013
Blanco
Blanco

joo,mäkin oon kuullu,mut eikös se paino rasita niveliä silloin kun kyse on isosta ylipainosta, jolloin jalat kantaa mahdollisesti useita kymmeniä kiloja liikaa  24/7. ja tässähän kyse oisi pienistä painoista  ja nilkoissa,  jolloin efektin  kaiken järjen mukaan pitäisi vastata kevyttä suojuoksua:)? voin olla ihan  täysin väärässäkin, mutta  jos vertaan esimerkiksi raskausaikaani (+27kg),niin kyllä paukkui paikat ja jokaista luuta ja lihasta janiveltä särki  kävellä  ja eritoten nousta portaita. mutta ne  kerrat, kun  onjoutunut tarpomaan nilkkojaan myöten mudassa, on rasitus tuntunut nimenomaan  lihaksissa, koska  jalkojen nosto on ollut  työläämpää.

en  tierä,  näin mun ajukoppani sanoo, mutta fiksummat mieluusti korjatkoon käsitykseni:)

lähinnä mietin,  josko reidet ja perse saisi vähän kevyttä työskentelyä työn ohella:)

10.3.2013
Blanco
Blanco

mä oon joskus kuullu et ei tekis hyvää nivelille, mut siit on aikaa ja voin olla väärässäkin :)

10.3.2013
Lintu4
Lintu4

mummy, mut ehkä se meniskin vähän niinkuin huomaamatta mun tapauksessa, koska mie en koskaan kävelekkään yhtä soittoa  pitkiä  matkoja. sit tulee autolla  ajelua ja kiipeilyä ja konttailua ja taas  ajelua ja kävelyä ja... eli sellaista palautumisaikaakin  olisi  vähän väliä, koska käytännössä miulla on vain muutama hassu  asiakas, jossa yhtämittaista tepastelua olisi tunnin verran.

voihan sitä sit olla et askel alkaa  muuttua raahaavaksi, mutta ainakaan pelkät  turvakengät ei sen jäläkeen tuntuismiltään:D

10.3.2013
Blanco
Blanco

mä en oo koko päivää käyttäny, mut työmatkoja kävellessä (3km suuntaansa) ja kyl se mun mielestä vähän eri tavalla rasittaa ku pelkkä kävely. en mä tiedä voiko niistä jotain haittaa olla, mut se voi olla et jossain vaihees tekee mieli heittää ne huitsin nevadaan. mä oon kerran tehny bout 12km kävelylenkin ne jalassa ja kyl oli välillä semmoinen olo et ne jää johonki jorpakkoon :) se 3km menee vielä, mut jossain vaihees se alkaa tuntuu vähän inhottavalta.

10.3.2013
Mummy83
Mummy83

up

10.3.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...