Vti munuaisissa?

Osaako joku sanoa että voiko olla niin et on ollu oireeton vti (olen raskausaikana niihin taipuvainen) joka on menny munuaisiin mutta ei näy virtsassa? Vein eilen virtsa näytteen kun äkillisesti nousi korkee kuume, virtsaamis tarve tihentyi aikalailla (3krt/tunnissa) ja kylkiä vihloi kovaa. Tulehdusarvot oli 25 ja pissa puhdas. Tänään kävin uudestaan verikokeis ja tulehdusarvo oli noussu 62. Pitäiskö siis virtsassa näkyä jotain jos se olis munuaisiin menny? Pitäishän? Yksityisellä kävin ja lääkäriajan sain vasta lauantaille ja ne sieltä sanoi et ois hyvä käydä neuvolassa tarkistaas kuuluuko sykkeitä. Neukkutäti sanoi ettei kuule vielä niitten laitteilla, mulla viikkoja 7+4. Nyt kauhee pelko et onko tua quattro vielä matkassa mukana sykkivällä sydämellä. Mitään vuotoja ei oo ollu.

7.3.2013
Tumila
Tumila

Mulla kyllä näkyi pissassa se tulehdus ku meni munuaisiin. Ite epäilin silloin, et olis ollu häikkää maksassa ku just olin ottanu hepatiittirokotteen. Siihen siis yhdistin sen hurjan selkäkivun. Mut terkkarissa ottivat pissanäytteen ja sieltähän se totuus paljastui.

9.4.2013
misukka
misukka

Miulla oli raskauden alku ja keski vaiheilla kaksi munuaisaltaan tulehdusta. Ja kivut olivat aivan kamalat, ja pelkona ennenaikainen synnytys joten vietin molemmilla kerroilla sairaalassa viikon putkeen. Kivut tulivat lauantai yönä virtsatietulehduksen vuoksi mikä siis oli oireeton. Ei muu auttanut kun tk:seen ja sieltä lanssilla tayssiin. Tulehdusarvot otettiin ja luvuksi iskettiin 185 eli parinsadan huiteilla mentiin ei siinä mitään mutta raskaus viikkoja oli 25+3 joten hätä oli suuri. Suonensisäisesti lääkittiin ja kun kotio pääsin jouduin vielä pari päivää juoksemaan kanyyli kädessä kolmesti päivässä tk:saa aamu 8 , päivällä 15 ja illalla 22.00 jossa lanssi miehet lääkitsivät. Sain tuon jälkeen estolääkityksen jota syötiin vielä raskauden jälkeen parisen viikkoa.

8.4.2013
Maininki
Maininki

Minulla on juuri antibiootti päällä munuaisallastulehdukseen! Se iski la-su yönä aivan hirveänä vihlontana selässä ja kyljessä, minulla pelkästään vasemmalla puolella.

Sinnittelin sen yön, mutta kun särky jatkui aamulla kovana, käytiin päivystyksessä.. siellä tehtiin pissatestit ja verikokeet, veressä ei mitään, ja pissassa näkyi vain jotain infektioon viittaavaa, bakteeritestit tulisivat vasta seuraavana päivänä.. mutta määräsivät varuiksi vti-antibiootit ja särkylääkettä.

No maanantaina onneksi käytiin synnärillä muutenkin, niin siellä iski se kamala selkä särky uudestaan, en ole eläissäni niin kovaa särkyä kokenut!! Minulle piti tehdä tutkimuksia, mutta tärisin kivusta ja itkin, niin tutkimukset eivät onnistuneet, vaan minut kiidätettiin paareilla ihan muihin tutkimuksiin ja montaa erilaista lääkettä sain siinä muutaman tunnin sisällä.. Jouduin osastolle kahdeksi yöksi maanantaina löytyneen munuaisaltaantulehduksen takia.. Eli tosiaan, oireet alkoi jo lauantai-yönä, mutta tulehdus näkyi vasta maanantaina. Tulehdusarvot oli korkeimmillaan vasta tiistaina.

Ja mistään virtsatieinfektiosta en ollut tiennyt mitään, oliko sitä ollutkaan, vai oliko vain oireeton, mutta ekoissa testeissä ei näkynyt mitään tulehduksia. Nyt sitten kipulääkkeiden voimilla kotosalla parannellaan ja antibioottia 3krt/pv... Ei kivaa...

7.3.2013
Tii03
Tii03

Pissassa pitäis näkyä valkuaista jos munuaisissa jotain häikkää... Mut en oo tohtori..

7.3.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...