Vauva saunaan

Koskas te mammat olette ensinmäisen kerran vienneet vauvan saunaan? (Minkä ikäinen vaava ollu) meillä siis nyt 2viikkoa ja 3päivää vanha poika. Kyseessä siis toinen vauva eli esikko on nyt pian 9vuotias enkä yhtään muista minkä ikäisenä häntä käytin saunassa. :)

6.3.2013
Maininki
Maininki

Ja 2-vuotias kuopus on nykyään himosaunoja=)Käy löylyissäkin.

7.3.2013
huiskutin
huiskutin

Me on kyllä saunottu alusta asti..ei missään kovissa löylyissä vaan lämmitelty.Vielä näkyy muksut olevan hengissä.Järjellä täytyy ajatella tämäkin asia.Itse ainakin tykkäsin kun kylvetti vauvaa niin välillä otettiin lämpöä saunasta=)

7.3.2013
huiskutin
huiskutin

Siis tosiaan meillä ei olla viemässä poikaa saunaan vielä pitkään aikaa :) meillä tuo kylvetys toimii niin että mies kun on kova saunoja niin laitetaan sauna päälle ja yhdessä mennään pesulle mies saunoo ja me kylvetään. Mukavampi kun suihkutila on lämmin :)

7.3.2013
Maininki
Maininki

Meidän poika oli jo 2v kun pääsi ekan kerran saunaan.  Itse en käy ollenkaan ja mies käy korkeintaan kerran viikossa. Sitä ennen mies ei ollut valmis luopumaan yksinäisestä sauna hetkestään. Eikä poika koskaan pyytänyt päästä mukaan. Nyt käyvät joka kerta yhdessä.

Itse en veisi alle vuoden ikäistä juuri tuon lämmönsäätelyn takia mutta jokainen tekee niin kuin tykkää.

7.3.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Jenkku, tuo sinun mainitsemasi on varmaankin vauvauinnissa toteutettava periaate.

Tässä käsittääkseni aloittaja kysyi, minkä ikäisenä ns. kotisaunaan tai vieraisille saunaan vauvan (lapsen ) saa viedä.

6.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

meillä tais pienin olla pari viikkonen ku alalauteella hetken aikaa eka kertaa köllötteli :)

6.3.2013
riu
riu

No meillä nuo on kylvetetty pikkuvauvasta asti vannassa miedossa saunan lämmössä,siis vanna keskilauteella ja siinä vauva pesastu :). Mut siis ihan niinku löylyssä istuun on poika alkanu vasta sillain kun itse on sinne ylälauteelle tosissaan halunnu, oisko pari vuotiaana, ja nyt 3 vuotiaana tuo on himosaunoja. Tyttö on 1 vee ja hän ei vielä löylyihin pääse muutakun käymään vanhemman sylissä keskilauteella. Mut että saunan alkulämmössä on kylvetetty nuo tuommosena pikkuvauvana :)

6.3.2013
Äitiorava
Äitiorava

Kyllä se suositus edelleen on, että 1-vuotias saunaan.

Pienen vauvan lämmönsäätelyjärjestelmähän ei ole vielä riittävästi kehittynyt.

6.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...