keskiviikkolörppää! :)

Mie yritän keskittyy positiiviseen nyt ihan mahottomasti, koska tää viikko on tähän mennessä ollu ihan arseesta X) Kahtena aamuna auto ei käynnistynyt ja tännään nukuttiin mojovasti rokuliin. Lisäksi mielessä roikkuu sen pikkutytön kuolema... Joten yritän keksii nyt kaikkee pientä positiivista ajattelua, ja siinä työ saatte nyt auttaa! :) Joten mitäs muille kuuluu? :)

6.3.2013
riu
riu

Tuulee joo ihan mukavasti. :D eipä tekis mieli nyt olla pihalla :P

6.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

kahos heti alkaa näyttää päivä paremmalle ku saatiin suklaakakku valmiiks ja käytiin sängystä. Ehkä tää viikko käänty tästä nyt hyväks :)

Täällä on ihan hurja tuuli, tuuleeko muuallakkii?

6.3.2013
riu
riu

Iltoja :)

Me oltii tänää ulkoilemassa ja muuten ollaan oltu kotona. Ukko meni käymään kaupassa ja mun äiti tuli justiinsa käymään :) eipä tässä kai sitte mitää ihmeellistä ole loppuillalle suunnitteilla.

6.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Moiiihh!

Mulla oli tänään vipellyspäivä. Kävin kamun koiranpentua ruokkimassa ja ulkoiluttamassa. Voi jestus että osaa pieni hauva rakastaa ulkoilua :) Ihan intopipona möyrys lumihangessa ja juoksenteli pitkin poikin.

Sit mie kävin ostaas esikolle synttäreille angry birds roinaa ja uuden patjan. Kävin kattelee puhelimia ku isäntä tarttis uuden luurin ja kai tolle esikolleki pitää moinen hommata. Sit kävin pyörähtää kotona hakemassa ostoslistan ja painuin apteekkiin hakee ab-kuurin. Oli sit kevyeen angiinaan lääkäri laittanu 10 päivän kuurin kolmesti päivässä nautittuna. Huoh. Ja siitä sit noutaen lapset hoidosta. Jos sitä huomenna sais pyykkiä pestyä ja ehkä tiskikonetta pyöräytettyä. Tää ilta ollaan vaan ja mölläillään.

6.3.2013
misukka
misukka

Santulla sama lääkärinmääräys ku mulla eilen, jäätelökuuri :)

Täällä ollu hermot hiukan kireellä ku niin huonosti nukuttu taas ja neiti on kitissy koko päivän, hetkeksikään ei olis saattanu olla yksin lattialla... noh, isäntä otti kaikki lapset mukaansa kauppaan et mä saan hetken huokasta ennen iltarumbaa :)

Huomenna en mee mihinkään enkä tee mitään ylimäärästä! Koko alkuviikko ollu yhtä hulinaa

6.3.2013
marjaana
marjaana

aijaijaijai! vihdoin kohtasin pelkoni! kävin viisurin poistossa. Itse homma oli 10 min ohi ja suht hyvin meni, vaikka suunnitelmasta poiketen joutukin palan ottamaan pois hampaasta, että sai sen vedettyä pois. mutta voi että minä tyttö tärisin siinä tuolissa! Nyt jo vähän naurattais, jos ei olis leuka niin kipee. :D

iltapalaksi jäätelöä! ;)

6.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Sralla hyvinhän sulla kuulostaa pyyhkivän. Noi autot vaan on sellaisia ainaisia murheen kryyniä ja ylimääräisen rahan vieiä! Voisko sitä sun kaipuuta mitenkään helpottaa?

6.3.2013
myrmeli
myrmeli

Aamupäivällä täällä oli ihan hirvittävän kaunis auringon paiste kun oltiin pikkumiehen kans pulkkamäes mutta nyt pihalla tulee niin kovaa että tukka heiluu täällä sisälläkin.

Mulla on ollu lomaa tässä nyt pari päivää ja on kyllä tehny hyvää ku on saanu nukkua ja kyläillä ja touhuta mitä itte haluaa. Koti nyt tokikin näyttää siltä että pitäis tehdä jokin ryhdistäytymis liike ja vielä tänä iltana. Muttakun niin tämä libero ja tietokone ja sohva vetää puoleensa!!!

Mies ja tyttö tulis hiihlomalta kotia tänään ja voikun mä niin odotan. Eihän ne siellä kauaa ollu mutta ikävä on jo kaikilla. Mä niin tykkään tuosta ikävän tunteesta ja kun se loppuu...

Onpas riu sinua vastustanu tällä viikolla! Toivottavasti onni kääntyy pian!

6.3.2013
myrmeli
myrmeli

hops :)

6.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...