Vinkki kynsien leikkuuseen

En tiedä onko kynsien leikkuusta ollut vinkkejä, ainakaan en heti löytänyt... joten: Meidän tytön kynnet on ollut suht helppo leikata, mutta nyt 8 kk on haaste saada pieni pysymään paikoillaan sen ajan. Keksin mennä vessaan, missä pyykkikone pyöri mielenkiintoisesti. Tyttö ihmetteli pyörivää pyykkiä ja minä sain kynnet leikattua :) Toimii just nyt ainakin meillä, pönttöllä istuessa on sopivan matkan päässä koneesta, että pyykin pyörimisen näkee, mutta tyttö ei yritä päästä koskemaan, kun tajuaa olevansa liian kaukana. Ja sekin varmasti auttaa ihmetystä, ettei tyttö joka päivä pääse pyykiä tuijottamaan. Kun tämä tulee liian tutuksi, pitää keksiä taas jotain uutta ;)

5.3.2013
Tipinti
Tipinti
2 years, 1-month-old toddler

mä taas oon leikannu pitkään kynnet niin et vauva ja lapsi nukkuu, siis johonkin vähän vajaa pari vuotiaaks asti ja sen jälkeen on ihan hyvin antanu leikata hereilläkin, että taas voin vaan todeta et ei ne lapset oo niin kaavoihin kangistuneita ja opi jotain tiettyä tapaa...ja vinkkinä voi kokeilla tota telkkaa esim.

10.3.2013
Lintu4
Lintu4

mie oon aina vaan ottanu lapsen syliin, ja jämäkästi ottanut otteen sormesta ja leikannut kynnen. En tiiä onko miulla hyä tekniikka siinä vai onko meijän lapset niin helppoja, mutta en oo vielä tarvinnu mitään taikoja siihen hommaan. Ehkä ne on myös tottunut ku oon leikannu kynnet vauvanakin niin että lapset on ollu hereillä :)

10.3.2013
riu
riu

meidän vauva rakastaa kynsien leikkuuta :D on aina tykänny siitä. onneissaan katselee ja ojentaa sormiaan kun leikataan. samaten sitten myös pitää nenän niistämisestä niistäjällä :D naureskeltiin tossa justiinsa et meiän vauva pitää kaikesta sellasesta mitä muut vihaa

10.3.2013
majezki
majezki
2 years, 6-month-old toddler

Meillä ei juuri tv:tä katsota, mutta silloin kun on kynsien leikkuu, niin katsotaan! Unohtuu vauvalta että leikkaan kynsiä, ja homma on suhteellisen vaivatonta. Varmasti siis toimii pyykkikoneellakin :)

5.3.2013
Lissu8
Lissu8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...