Tiistai huomenta!

nukuttiko hyvin?

5.3.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler

Onnea satumamma! Varmasti oli mieluinen tuo yllätys! :) ihanasti olivat tytöt tehneet.

5.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Huih. Hyvä ettei nean miehelle käyny kuinkaan kolarissa. Meillähän ukko kans tossa alkutalvesta joutu väistää yllättäin motarilla sohjossa ja se sit vähän kimpoili siellä päätyen perä eellä ojaan. Työ pääsette nyt sit uuden auton ostoon. Kai se vakuutusyhtiö ees maksaa kelpoisesti siitä autosta?

Satumammalle hyvää syntymäpäivää! :)

MrsMetalli. Kiva et teilläki nukuttu vaihteeksi. Ja juu, 2 ja 7 vuotta tulee jannuille ikää. Vasta esikkoki oli pieni käärö ja nyt se on pitkän huiskee nuori mies joka melkein jo lukee. Yhen miehen kirjottaman lapun se tuossa yksi ilta tavasi melkein kokonaan.

5.3.2013
misukka
misukka

Huomenta! Neljäs valvottu yö takana alkaa tuntuu jo aikalailla. Edelleenkään ei supistele paljoa mutta alavatsa on todella kipeä. Kävely ja seisominen on täyttä tuskaa kun tuntuu että vauvan pää on kohta jo perillä.

Ihanaa tuon taaperon kanssa tuohuta jolla energiaa riittää mutta äiti ei nyt ihan pysy perässä.

Emännän perheelle mukavaa reissua!

Jonnalle paranemisia!

Satumammalle synttäri onnea!

Marjaanalle tsempit hammaslääkäriin itsekin inhoan kyseistä paikkaa!

5.3.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

Huomenta!

Meillä oli hyvä yö, menin illalla syöttää vauvaa makkariin ni poika nukahti. No ajattelin et herää varmaa kohta viel hetkeks mut yllätys yllätys, nukku 19.30-07.30 jonka väliin mahtu pari syönti kertaa! Esikko kömpi kans joskus aamuyöstä viereen ja sit heräsin hetken kuluttuu ku esikko inisee ja tajusin et vaippa on fuskannu. No vaipan vaihto ja lakanat kans, ennen ku poika nukahti pyys ukolta viel lisää maitoa :D miehellä tänää pekkasvapaa ku käy pankissa. :)

Mukavaa tiistaita kaikille!

5.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Ei nukuttu hyvin, mutta tähän on niin tottunu, edellisyö olikin poikkeus :)

Tänään on kohdattava pelkonsa ja mentävä mieshammaslääkärille, kahdeksan vuotta sitte jäi niin kauheet fiilikset, että oon menny vaan naishammaslääkäreille sen jälkeen, nyt on pakko sitte mennä miehelle...

Satumammalle synttärionnea!

Mukavaa tiistaita!

5.3.2013
marjaana
marjaana

Huomenta

Taas heräsin ennen kellon soittoa. Ja kuulostelin jo silloin että kuopuskin on hereillä. Nyt tuo tuolla rymistelee pinniksen laitaa että kai mun pitää se sieltä pian käydä noukkimassa. Tälle päivälle ei niin minkäänlaisia suunnitelmia. Täytynee ruveta kattelee, jotta minkälaisia synttärikutsuja aletaan tekemään. Kuukauden päästä poikien synttärit.

Varmaan helpottavaa että saitte diagnoosin pojulle. Ainakin auttaa jatkossa.

5.3.2013
misukka
misukka

täällä nukuttiin oikein hyvin :) vauva vihdoin ja viimein päässyt nukkumisen makuun :D herraisä tuokii täytti tänää jo kymmenen kuukautta, mihin tää aika oikein menee?

kerrankii päivä ettei ole mitää pakollista menoa. jos sitä tänää vaa olis ja möllöttäis. meillä oli eilen tuon nelivuotiaan toimintaterapian palautekeskustelu. diagnoosi oli siis aistiyliherkkyyshäiriö. hää saa syksyllä ku aloittaa tarhan ni oman avustajan sinne jos kovin suureen ryhmään joutus :)

5.3.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...