Miesten raskausoireet :)

Elikkä kertokaas onko teidän toisella puoliskolla ollu "raskausoireita"?

4.3.2013
miima_
miima_

Hih :) Ihana kuulla et muillakin se mies reagoi raskauteen oirehtimalla samalla lailla kuin itekin olisi raskaana. Meillä ei ole ainakaan vielä havaittavissa mitään mieliala muutoksia, mutta tuosta on nyt tulossa hyvää tahtia kunnon kodin hengetär (huolehtii tiskit, imuroi päivittäin joskus parikin kertaa päivässä yms...) mä sitten pidän huolen mieliala muutoksista (en kiukuttele mut saatan purskahtaa itkuun ihan pikku jutusta esim toinen sanoo et huomaa selvästi et oon väsyny, nii itku tulee).
Nää on kyllä omalla tavalla niin ihania juttuja kaikki oireet varsinkin ku (kumpikin) on päässy yli tosta pahimmasta pahoinvoinnista :)

23.3.2013
miima_
miima_

Mä oon havainnut muutamia poikkeavia käytöstapoja tossa ukon käytöksessä nyt raskauden aikana: maha on ruvennut kasvamaan, tupakointi on vähentynyt (johtuu myös varmaankin siitä, kun oon nyt ruvennut rajottamaan sitä) ja yks aamu oli aamupahoinvointia (halaili pönttöä ja yökki menemään oksentamatta). Ja kaikki se antaa nykyään periksi. Ja me ollaan vielä aika alussa tän raskauden suhteen nii saa nähä millaseksi noi oireet muuttuu ja kummalla on pahemmat supistukset sitten hoo-hetkellä ;)

4.3.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...