löllötilöö! :D

niin just ja silleen :D

3.3.2013
riu
riu

Taasko se emäntä meinaa polttaa saunan :D

Noh, pääasia jotta ei kyttelehi. ;)

3.3.2013
misukka
misukka

Me käytiin juhlimassa koko perheen voimalla erään pienen neidon 1v synttäreitä ja nyt on vähän joka iikalla päivän namukiintiö täynnä. Nappulat sippas kumpikii autoon hetkeksi ja mie kävin nopsaan kaupasta hakee lenkkimakkaraa ko tuntu siltä ettei munakasta kummempaa päivällistä irtoa mut ei ollu nakkejakaan.

Sielä oli tarjolla Cake Popseja ja heti isännän kanssa ideoitiin niistä poikien synttäreille tarjoiltavia. Esikko haluaa Angry Birdsiä ni sitäpä tulee saamaan. Ukolla jonkinasteista näpertelyhulluutta, ja suuruuden hulluutta, taas havaittavissa mut kattellaan mitä saadaan aikaiseksi. Kuukauden verran olisi aikaa... Täytyy kohta ruveta kutsujakin tekemään ja laittelemaan eteenpäin.

3.3.2013
misukka
misukka

iltoja :)

mie lähin aamusta muksujen kanssa laavulle paistamaan makkaraa ja jälkkäriks oli pullaa ja kuumaa kaakaoo :) nuo kolme paineli matkan hiihtäen ja mie vedin pienintä pulkassa :) hirmu kylmä tuuli oli mutta nuotio kivasti lämmitti ja kivaa oli :)sitte kun puolenpäivän jälkeen takas kotio tultiin sieltä ni pienet nukkumaan päikkäreille ja ite ruuanlaittoon...tenavat vetäski 3 tunnin päikkärit ni saipi itekki vähän huilahtaa :)kohta iltapalan laittoon ja sitte iltapesuille....huomenna alkaa arki taasen meilläki...töihin,kouluun ja hoitoihin pitäisi kaikkien tarpoa viikon loman jälkeen...

3.3.2013
lenkkari
lenkkari

Löysin Ikeasta ihania juomalaseja, ja ihan tarpeeseen tuli ku vanhoissa laseissa alkavia säröjä. Pyyhkeitä ostin ison kasan ja vauvan leluille säilytyskorin, että ei mitään isoa :) Katottiin kyllä samalla jo kerrossänkyjä ku kesällä tarvinnee tytöille sellanen ostaa, meillä loppuu muuten tila kesken!

3.3.2013
marjaana
marjaana

Joo siihen pyritään ;) Poika (7v) tuossa syötti vauvalle iltaruoan, joten ei tarvi ku tissiä antaa :) Toisaalta on niin helppoo ku on jo isommat muut lapset, niin voi tosiaan pieniä hommia teettää :)

3.3.2013
marjaana
marjaana

no hyvä et muutki, ku oli oikein morkkisolo ku ajeltiin kotio ku olis niin nätti ilma, mut en uinnin päälle millään jaksais lähtee pulkkamäkeen..

mä tein aamulla yhden koulutehtävän, lähdettii puol ykstoista kummitytölle ja niitten kans uimaan ja just kotiuduttiin takas, tänään ei ehkä jaksa mitään järkevää enää. mies tekee ruokaa ja mä yritön selvitä hengissä siihen asti, tajuton nälkä!

mitäs marjaana on hankkinu? mä oon metsästäny jatkettavaa ruokapöytää ja Ikeas oli yks lupaavan oloinen ku netistä katoin.

ihana keisarinnan pienen uus havainto, on ne vauvat suloisia.

ja joo riu, ei muakaan varmasn hotsittais ulkoilma tuollaisen viikon jälkeen.

3.3.2013
Mummy83
Mummy83

marjaana just tuota varten niitä lapsia tehhään, että opetetaan ne tekemään kaikki hommat niin ei ite tarvii :DDDD Meillä ollaan alotettu semmosisita pienistä, roskien vientiä, saunan pääle laittamista, pyykkikonetta päälle, jauhelihan ruskistamista... ja siitä sitten hitaasti edetään niin että tavoitteena parin vuuen päästä miun ei tarviis tehä mittään :D

Jäätelö on aika hyvä ajatus, oiskohan meillä... :D

3.3.2013
riu
riu

Täälläki yks paska äiti löytyy, ei olla oltu ulkona vaikka kaunis ilma onkin. Kovasti suunnittelin mut sille asteelle se jäi :D

Nukuttiin vauvan kanssa varmaa joku pari tuntii :D esikko nukku hetken meiän kaa samaa aikaa ja sit meni ukon seuraks olkkarii mut mä tuumasin ku vauvaki nukku, et saa ukko kattoa esikkoa ja mä nukun niin kauan ku vauvaki :D äsken herättiin ja pää ihan jumissa :D kahvia koneeseen.. Muuten meillä vauva on ollu ihan innoissaan varpaitaan koskemassa ku eilen sai niistä kiinni ja tajus et hänel on sellaset :D

Riu, kyllä sä oot sisäpäiväs ansainnu!

3.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Täällä kans yks paska äiti; laitoin lapset tekemään lumityöt ja ite kattelin ikkunasta...

Oltiin me koko porukalla Ikeassa ostoksilla, tai keskimmäiset meni leikkipaikkaan siksi aikaa ku m muut tehtiin hyödyllisiä hankintoja :)

Palkitsin toki lapset jäätelöllä välipalan jälkeen, nyt olis kohta ruoka valmiina ja sit rauhotutaan, huomenna alkaa taas arkinen aherrus.

3.3.2013
marjaana
marjaana

Mie oon ollu melkein tuottoisa tänään, mutta en sitte kuitenkaan ihan :D Tässä kirjottelen koulujuttuja, lapset kahtoo telkkarii ja oon ihan paska äiti ollu koko päivän. Kaunis ilma eikä olla ulkona ees nenää näytetty X) Mutta ku en mie jaksa enkä kerkee... mie oon ollu koko viikon ulkona, että kai sitä saa yhtenä päivänä olla sisälläkkii??? :D

Mitäs mammoille, onko joku muu saanu enemmän aikasiks? :D

3.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...