iltaaahh! :D

mie oon viikossa lakanut tottuu tuohon ulkohommaan, nyt en oo ennää yhtään niin hyytynyt ku alkuviikolla :D Jipii! Huomisen jälkeen ne sitä paitsi loppuu muutenkii :DDD Mitteekä mammojen iltaan kuuluupi? :)

1.3.2013
riu
riu

Meilläki pojat nukkuu jo ja epäilemättä ukkoki ku ei oo viel tullu esikkoa nukuttamasta :D ite mässään popcornii, ku se mun paasto koski vaa makeisia ja pullia :D taustalla pyörii emma-gaala mut enpä mä oikee sitä seuraa.

1.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Uskomaton kyllä tuo Srallan ero. Voi ristus! Hauskoja erotreffejä teille.

Meillä on jälkikasvu hiljentynyt koissaamaan, ukko läksi ulos kaukoputken kanssa jottain tähtisumua metsästämään ja nyt se huikkaa miutkii kahtomaan.

1.3.2013
misukka
misukka

Mä mitää kasvissosekeittoa tee tänää enää :D on se päivä huomennakin.

Toivottavasti metalli, saat nukkuu tän yön kunnolla!

Mies läks äsken kauppaan, ku aikasemmal kauppareissulla unohdin ostaa leipää ja esikolle vaippoja.

Se on hyvä et voitte erota sovinnossa, sralla. Tai siis ilman mitään kummempia riitoja. Jos sen nyt noin voi sanoa :)

1.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Samaa meinasin sanoa ky mummy et olkaas nyt niitten suklaidenne kanssa, mun paasto kestää viel sen 30 päivää :D itsekuria on kyl vaatinu ja oon tyytyäinen etten oo vielä sortunu :)

Käytiin tänään ulkona puistoilemassa poikien kanssa, vauva tosin nukku ja esikko kanteli leikkirekkoja ympäri pihaa. Keinussaki jalat otti jo maahan, on tuo pitkä poika. Tosin oli siinä kyllä sitä luntakin mut uskoisin et vaikkei oiskaa ni silti jalat osuu maahan. Kohta alan keittelee kasviksia varmaanki et teen sen kasvissosekeiton valmiiks. Riippuu kyllä siitäkin et onko kermaa vai ei :D tiskataki pitäs ennen ruoan laittoa. Ja olin ahkera, pesin vessan tänää ihan kunnolla! Huomenna on aamusta siivottqva muuten jotta illalla päästään sitte mun vanhemmille saunoon :)

1.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

iltoja. onpas srallalla kiva ilta tiedossa ja niin sivistynyt ero että oikein ihmettelen et miks te erootte. :) mut varmasti kiva päästä "kotiin" taas.

hyi hitto, ulkona on muka kolme plus astetta mut niin hemmetin kylmä ettei kyl käy riun pestiä kateeks. :) visusti peiton alle kömpineenä ja kauhistuttaa ajatuski et täytyy nousta tuot uuniruokaa tarkkaileen kohta. tyttö pulikoi ammeessa ja hoilaa täysillä Robinia ja mun täytyy ehkä ottaa illalla kuumakylpy kans.

marjaanan pikkuiselle onnea uudesta taidost! :) älkää nyt niitten suklaidenne kans, mä meinasin karkkilakkoon ryhtyy ja eka päiväki on täyttä tuskaa, vaikka en ihan joka päivä edes mussuta mitään. itsehillintää täytyis hankkia jostain, ja itsekuria. huoh.

1.3.2013
Mummy83
Mummy83

Kiitos marjaana muistutuksesta, miullakii on suklaata :D Voi hurja, se teijänkii pieni on jo niin iso... aika mennee kamalan noppeesti. Taitavakin toinen on :)

1.3.2013
riu
riu

eiköhän sralla miulla oo enemmän syytö olla siusta huolissaan! :D Kerrohan nyt että miltä siusta tuo eroajatus nyt tuntuu? Onko siusta loppujen lopuks kuitenkii ihan kiva päästä takaisin kotiseudulle? Jotenkii "hauska" miten hyvin työ molemmat ootte ottanu nuo asiat, oon kyllä erityisen ylpee teitä :) Huomennako se ois virallinen muuttopäivä?

1.3.2013
riu
riu

Iltaa!

Kieltämättä näin perjantaifiiliksissä tuosta veistoksesta tulee "tuhmat" mieleen :)

Mekin tehtiin pizzaa lasten kanssa, pitkästä aikaa! Kyllä se kotona tehty pizza vaan on hyvää!

Meidän räkänokka oppi tänään nouseen istumaan ihan itse, sulonen! Niin se aika vaan menee, kohta meidän vauva on jo 7kk.. Onneks tuo flunssa alkaa helpottaa, eilisen jälkeen ei oo kuumettakaan ollu :)

Nyt täytyis lasten kans ottaa yks Monopoly-erä ja sit vähä suklaata koneeseen!

1.3.2013
marjaana
marjaana

alkanut tottuu siis.. Ossaa edelleenkään kirjottaa :DDD

Mie olin siis tännäänkii jäälinnassa, tokavika vuoro jee! :D Tännään hirnuttiin yhelle pienelle veistokselle koska se oli kertakaikkisen hörskin näkönen tietystä kulmasta :D Siis katsokaa nyt: http://aijaa.com/TJpAe5

Ei siihen muuta tarvinnu ku myö hihiteltiin ihan pissit pöksyssä koko päivä :DDD

Että semmosta pientä kivaa :D Kohta ruppeen lasten kaa pitsan tekoon, jipii :)

1.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...