Kelan etuuksista

Miten muilla, tuleeko Kelan maksamat etuudet tilille maksupäivänä puolen yön jälkeen vai vasta puolen päivän jälkeen? Yleensä mulle on tullu kaikki etuudet jo yöllä, tai siis kun aamulla kattoo tilille niin rahat on siellä. Nyt ihmettelen kun tänään piti tulla vanhempainpäivä ja Kelan sivuilla näkyy, että on maksettu mun tilille tänään mutta ei sitä tilille asti oo tullu..

1.3.2013
marjaana
marjaana

En sitte malttanu olla soittamatta Kelaan... mut vika onkin sitte pankeissa.. oli joku muukin asiasta Kelaan soitellu.. Outoa vaan se, että toinen etuus tulee ja toinen ei, käyttääköhän Kela eri välityspankkeja eri etuuksissa :)

No onneks edes toinen etuus tuli niin saa viikonlopuks evästä :)

1.3.2013
marjaana
marjaana

Mullahan jäis lapsilisät saamatta jos mä poistaisin mun oman tilin käytöstä. Oonko mä nyt 2 vai 3 kertaa yrittäny kelalle vaihtaa sitä tilinumeroa et tulis lapsilisätki meidän yhteiselle tilille. Ni ei tule. Ei ne kertakaikkiaan osaa vaihtaa sitä maksutiliä.

1.3.2013
misukka
misukka

Nii mullaki on aina näkyny ku aamulla oon kattonu tilin. Maanantaina ku katoin saldotiedustelut automaatilla ni näytti jo että seuraavana päivänä maksetaan lapsilisät eli päivää aikasemmin puolen päivän aikaan näky. Kannattaa ottaa yhteyttä kelaan jos ei rahoja ala kuulua.

1.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Mä ajattelin odotella puolille päivin ja jos ei oo tullu niin sit soitan.. Kun kuitenkin asumistuki oli maksettu, outoa...

1.3.2013
marjaana
marjaana

Tietääkseni 4 aikoihin yöllä on siirto.. Ainaki mulla. Jos sivuilla lukee et maksettu tänään nii huomenna aamul on tilillä.

1.3.2013
 Lotsku
Lotsku
2 years, 10-month-old toddler

Sis mäkään en oo yöllä kattonu ikinä,mutta aamulla on aina ollu tilillä=)

1.3.2013
huiskutin
huiskutin

Mä en tiiä monelta ne tulee,mutta aina on heti aamulla 7-8aikaan ollu kyllä tilillä..

1.3.2013
huiskutin
huiskutin

Olis muuten kuukauden sisällä toinen kerta kun Kela kadottaa mun etuudet...

1.3.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...