Turvalaita vai ei?

Katsos vain, apinamme tuli otta edellä pinnasängystä aamutuimaan alas niin kipastiin sit tollanen päästä vedettävä tilalle. Mut tästä rupukylästä ei saa turvalaitoja juuri mistään huonekaluliikkeestä niin se jäi ottamatta, mutta onko se turvalaita edes hyvä juttu? Sillon kun tippuu korkeemmalta kun kunnolla kiipeilee.. :D Onko teillä siis käytössä vaiko eikö, ja mielipiteet sen tarpeellisuudesta kehiin! :)

28.2.2013
RJ89
RJ89

Toi meidänkin sänky on siis tollanen missä on semilaita, ettei oo pelkkää patjaa ja sit lattiaa seuraavaksi. Mut siihen lisäksi on mietitty sitä sellasta irrotettavaa turvalaitaa.

Mut mut, tänään aamulla kun menin herättämään (herra ie, herättämään ! :D) apinan niin ihan samassa asennossa nukkui kun illalla oli kun kävin tarkistamassa tilanteen. Että ei ilmeisesti oo tullut äitiinsä sängyssä pyörimisen suhteen, onneksi. :) Ite oon tullut enemmän kun kerran yläsängystä alas.. :D

1.3.2013
RJ89
RJ89

Siis ihan tavallisesta jatkettavasta sängystä kyse?

Ei ollu esikolla eikä tule olemaan kuopuksellakaan. Tosin ei kauheeta vahinkoa pääse käymään jos puolesta metristä alas kierähtää.

Nyt esikko nukkuu parvisängyssä eikä siinäkään sängyn varsinaista laitaa kummempia apulaitoja ole.

28.2.2013
misukka
misukka

Meillä siirty kuopus 2-vee pinnasängystä suoraan laidattomaan kerrosäsnkyyn,ei oo tippunu=)Toki siinä ylhäällä on laita missä 5-vuotias nukkuu,mutta alhaalla ei=)

28.2.2013
huiskutin
huiskutin

Meillä on kummallakin lapsella ollut, nuoremmalla on vieläkin sängyssään.

Menee noin kuin Miki kuvaa. Meillä jalkopäädyssä se kulkuaukko.

Meillä turvalaita silleen hassusti että kiinnikeraudat on laidan ulkosyrjällä, kun ne raudat voisi olla kiinni siinä sisäpuolellakin.

28.2.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

meillä ei oo ollu, se sängyn oma laita on piisannu hyvin :)

28.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...