Torstailörppä!

Sain ku sainki nukuttua päikkärit ja nukuttiin 2h50min kokonaisuudessaan :) olin kyl niin jumissa etten ois jaksanu herätä vieläkää mut esikko paineli jo huoneesta ulos ni pakkohan se oli nousta:D sitte laitoin uunin lämpeen ja tein makaroonilaatikon jota kohta aletaan syömään :)

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Meillä nukkuu vauva, esikko justiinsa syö iltapalaa ja menee sen jälkeen nukkuun. Ite ajattelin pelata hetken xboxilla ja sitte katon telkkuu hetken ja sit onki jo nukkumaan meno aika.

Voiko lapsi ite lopettaa soseiden syönnin? mietin vaa et esikko on nyt saannu aika paljon soseita vaikka syö myös samaa ruokaa mitä me miehen kanssa. Nykyää on tosi vaikea saada mitää sosetta menemään alas mut sama ruoka mitä me syödään ni maistuu kyllä. Ehkä poika on vaa sit jo niin kyllästyny soseisiin :D

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Oi että kuulostaa mukavalta tuollanen pihasauna :) meillä on tuttavien mökillä missä me käydään ni sellanen sauna just et kaikki vedet lämmitetään siinä kiukaassa eikö oo suihkua. Tosin järvi on et sinneki pääsee peseytyy jos haluaa. Ei siellä oo kyl tullu nyt käytyä pariin kesään ku vähän hankala mennä ku ei oo omaa autoa eikä mun vanhempien autoon mahu ku kuljettaja jos me ollaan lapsien kaa kyydissä. Viime kesänä ois viel mahtunu mut ei jotenkaa tullu käytyä.

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Mä en ees tiiä tekeekö esikko hampaita lisää, enää puuttus takahampaat. Kyllä seki kuolas mut ei suuhun parane sormeaan tunkea tai napauttaa leuat kiinni ja jos muuten yrittää ni ei tuu mitää :D suu pysyy visusti kiinni. Me päästään lauantaisin aina saunaan mun porukoille jos tahotaan ja aika useesti tulee mentyä. Esikko vaa on alkanu kammota saunaa ja alottaa kamalat huudot jos ees yrittää ehdottaa et mentäs saunaan. Pikkunen ei oo vielä ees käynny.

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

iltoja. mä oon voiton puolella flunssan kanssa ni mies nukkunu koko vapaapäivänsä ja sano et väsyttää sillä tavalla niinku olis tulos kipeeksi.

mä jaksoin työt olla, mut kotiin päästes pelattii pari peliä ja tyttö kattos leffan ja miehen kans nukuttii sohvalla sillä välin. et oikein aktiivinen ilta täällä. :) no, jos huomiseksi tsemppais.

28.2.2013
Mummy83
Mummy83

iltoja :)

täällä ollu tosiaan loma viikko ja menny enempi ja vähempi jälleenkerran sairastaessa...alkuloma alotettiinki kuumeella ja räkiksellä...muutaman muksun osalta ja tietty itellekki se lentsu iski päälle tosin ilman kuumetta...noh,tänää sitte kesken syömisen vanhin tenava sano että päähän sattuu ja kuumettahan sillekki pukkas...siitä muutama tunteroinen eteenpäin ni oksenti...ja homma tietty jatkunnu edelleen...jotenka se olis sitte mahatautia seuraavaks kierros tiedossa...siis kyllä osaa olla tosi kurja loma fiilis... :( saapi nähä mitenkä sitte ensviikolla että kuinka pääsee töihin ees jos tosiaan kaikki joutuu tuon mahataudin viel sairastaa...äh,mie nin inhoon tuota tautii ja en varmaa oo tietty ainut...

nuo keisarinnan päikyt kuulostaa kyllä tosi hyviltä,kelpais miullekkii :)

täälläki kohta saunaan ja sitte jos ees jotaki jaksas kattoo telkusta...mut vissii kuitennii ajoissa koitettava maate mennä kun ei tiedä mitä tuo yö tuo tullessaan...

28.2.2013
lenkkari
lenkkari

Piglet, sähän oot ollu ahkerana!

Oon kyllä kateellinen teille joilla on sauna! Meillä oli edellisessä kämpässä mut tässä nykysessä ei. Teki vaa aika kovat sähkölaskut ku sähkösauna oli.

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Riu, toi tunti määrä on aika normaali päikkäriaika esikolle ku nukkuu vaa yhet päikkärit päivässä :D

Toivotaan marjaana et tauti on jo menossa ohi!

Meillä tulee vissiin tuolle pienelle kulmahammas eka! Sellanen valkonen pikku piste kuultaa läpi ja se on ainoo myös :D mut tolla kuola määrällä ja käden syömisellä luulis et hampaita on tulossa!

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Aamusta väänsin piparitaikinan jääkaappiin odottamaan huomista, muuten päivä onkin sitten menny kannellessa tuota pientä sairastajaa.. onneks nyt oksentanu pariin kertaan runsaat limat niin ehkä hiukan helpottaa.. Se on vaan niin väsyny ku ei suostu nukkumaan ku puolen tunnin päikkärit... Taidan laittaa sen nukkumaan, isommat lapset on isännän kans saunas.

Illalla hiukan herkuttelua mikäli tää vatsakipu antaa periksi, outoa kyllä jos oviskipua on ku kestäny ny puoltoista vuorokautta, mutta mistäs sitä tietää..

28.2.2013
marjaana
marjaana

miulla on sauna tulilla ja kupu ravittu (miten tuo jaksaa aina vaan olla olevinaan hauskakii juttu??? :D) ja nyt sitte oon vaan ja ihmettelen. Tämmöseen syväjäähän auttaa uskomattoman hyvin keittoruoka. en muuta sano :) Ennää kaks päivää tän jälkeen linnassa ja sitten se ois siinä. Mahtavaa! Johan tuo tuntuu että riittäs :D

Keisarinna ihan semmmoset mehevät päikkärit sitte :D

Kiitos mrsmetalli ku muistutit, miulla on iihana criminal minds vielä ajastamatta :)

28.2.2013
riu
riu

Mitäs mammojen iltaan? :)

28.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...