Ei mitään uutta

Tulipa käytyä kurkittavana. Kaikki näytti kuulemma hyvältä, eli kaikki ok. Mitään syytä ei löytynyt vaavista eikä labroista. Ei yllättänyt, tuonhan mä jo periaatteessa tiesinkin. Kysyin epikriisiä ni totesivat et kaksi on jo lähetetty. Kiva. Ei ole löytänyt perille. Nyt lupasivat, että oottavat tämän käynnin vielä ja toimittavat sit kaikki yhtenä pakettina. Voi tuota Itellaa kun eivät osaa meille meidän posteja toimittaa. :/ Ja jos ei huhti-toukokuussa ole vielä tullut ni ehkä mun pitää käydä ne sieltä ihan itse hakemassa. Mä en luota tohon Itellaan enää yhtään.

28.2.2013
misukka
misukka

Ei jaksa uutta ketjua alottaa ni laittelen tähän tämänki päivän kuulumiset samaan nippuun.

Käväsin vihdoin siellä psykiatrisella sairaanhoitajalla. Kyllä tässä vähän aikaa menikii siitä ko sinne ekan kerran soitin, et nyt tarttis jotain tehdä.

Juteltiin ummet ja lammet koko tilanteesta ja antoi mulle sen masennustestin tehtäväksi. 16 pistettä sain eli kuulemma jonnekin lievästi masentuneen ylärajoille pukkas tuloksen. Eipä yllättänyt. Uuden ajanki siis sain ja kovasti oli sitä mieltä et mun pitäis jollain keinolla saaha kammettua ukko mukaan jolelkin keskustelukerralle mukaan.

Hän oli siis samaa mieltä ku minäkii, et ei tekis pahaa sillekään saaha asiat pois mielen päältä. Nyt enää se suurin juttu edessä eli millä mie sen mukaani kampean. En ehkä seuraavalle kerralle ku se osuu "keskelle" miehen työpäivää eli ysiltä aamulla.

Mut eipä tuo ny ainakaan minnuu haukkunu pystyyn :) Mie teen sen vissiin ihan riittävän hyvin omin nokkineni.

1.3.2013
misukka
misukka

Se gyne oli jänskä. Minusta hän osas mulle sopivasti puhua asiasta. Et vaikka mitään syytä ei löytynyt, niin jokin asia vaan oli joka ei toiminut. Et hän ajattelee vauvoja ikäänkuin isona palapelinä. Et ku teet isoa taivasta ni ei aina huomaa jos jokin pala menee väärin. Vasta jossain vaiheessa huomaa, että jotain on pielessä eikä sitä palapeliä saa enää toimimaan.

Et näissä keskenmenoissa sama juttu tavallaan. Luonto hoitaa viallisen pois kun palapeli ei toimi.

Jännä juttu, että enää ei rassaa se ettei syytä löydetty. Asiat nyt vaan meni tällä kertaa näin. Jossain se syy on, mutta meiltä piilotettuna.

Huomenna pääsee avautumaan sit psyk. sairaanhoitajalle. Josko se osais avittaa minuu näihin mielialojen kanssa ja muutenkii.

28.2.2013
misukka
misukka

No voi kehno, varmaan oisit ollut jotaki vastauksia vailla. Toivotaan että se posti löytää perille... ja edelleen vaan iso virtuaalihalaus, en osaa ees kuvitella että mitä sie käyt läpi.

28.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...