äidilläni TAAS kasvain...

viime syksynä  täällä itkin äitini syöpäepäilyjä. lopulta munasarjoista leikatiin iso verta vuotava kasvain, ja samallakoko munasarja poistettiin. nyt jälleen, verenvuoto on runsasta, ja lääkkeillä yrittävät  sitä saada loppumaan, jotta näkisivät kohdun ja saisivat siitä koepalan. joko kyseessä uusi kasvain, tai edellinen ehti levitä. mutta nää alkaa todenteolla jo tuntua  loputtomilta. josko edellisestä nyt onvain puoli vuotta aikaa, sitä ennen välikorvasta löydettiin kasvain 1,5v sitten,sitä ennen  leikattiin rinnoista monta kertaa, sitä ennen leikattiin kilpirauhanen  poies. huh. enkeleitä tarvitaan taas:/

27.2.2013
Blanco
Blanco

Ihanaa. Huojentavia uutisia :)

29.3.2013
misukka
misukka

eilen  tuli koepalojen tulokset! onni osui taas kohilleen eikä todennäköisesti ole pahanlaatuinen:) nyt  kolmen kuukauden  päästä kontrolli ja silloin päättävät lähteekö kohtu kokonaan.

29.3.2013
Blanco
Blanco

Paljon voimia sinne!

28.3.2013
odottaja
odottaja

Oikein paljon voimia sinne ja enkeleitä tiellenne :)

10.3.2013
Surunauha
Surunauha

Voimia sinne! Paljosta on äitisi jo selvinnyt. Kurjaa, että jatkuvasti uutta puskee päälle. Hienoa, että ette ole luovuttamassa! Toivotaan, että tämäkin saataisiin kokonaan pois eikä enää uusisi.

27.2.2013
misukka
misukka

kyllä mie  jaksan uskoa että tämäkin  kerta päättyy hyvin. mutta silti se joka  kerta vie voimia se  mietintä, että jos hyvä tuuri on käynyt  jo kymmenen kertaa, niin koska  se  paska nakki sitten osuu kohdalle.

onneksi äitini on sitkeä  nainen, jaksaa uskoa paranemiseen  vaikka kerta toisensa jälkeen pelosta itkeekin. hajottaa vain  niin totaalisesti nähdä toisen pelkäävän  kerta toisensa jälkeen. ja väsyvän siihen  että vihdoin kun yhdestä päästään eroon, niin toinen tekee tuloaan.

27.2.2013
Blanco
Blanco

up

27.2.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...