Vauvakuumeilua vol. 33

Alotetaanpa uutta ketjua kun edellises meni jo reilusti satasen yli :)

27.2.2013
marjaana
marjaana

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.3.2013
niffe86
niffe86

No jopas osui :/

Saikko sie multa taudin näin virtuaalisesti? Voi pöh.

7.3.2013
misukka
misukka

Mäkin olen miettinyt,että voisi pian mennä testeihin ja jos ensi kuulla ei tärppää,niin menen, riippuen tietenkin siitä ehditäänkö peittoa heilutella,jos tuo mies on ulkomailla juuri huhtikuun puolessa välissä.

7.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

En kyl yhtään ihmettele et v*tuttaa. Surku :/

7.3.2013
misukka
misukka

Varmaan kyl muuten meinaa et sitä ovista ei sit ollu ollenkaan. Mites sie Jemppuli pääsisit nyt sit tutkimuksiin tosta? Tai siis tarkempaan syyniin.

Et jos pientä apua saisite tohon yritykseen.

7.3.2013
misukka
misukka

Tai sit se ovis oli ja meni. Ku jostain mulle jäi mieleen et se arvo on vaan ihan hetken siellä huipussa ja romahtaa sit tosi äkäseen.

7.3.2013
misukka
misukka

no voi kökkö Jemppuli. Varmasti turhauttavaa.

7.3.2013
misukka
misukka

Miekin täs ehin aamulla testailee ja negahan sieltä tuli,huomenna pitäs alkaa kuukautiset....Samaa olen miettinyt ku jemppuli siis miten raskaaks tulo on näin vaikeeta??Ja toisinaan en kyl oo uskonut et tulisin heti tuon keskenmenon jälkeen raskaaks ku edellisellä kerrallakin men 3 vuotta et tärppäs...

7.3.2013
niffe86
niffe86

Toivotaan ny niitä lussia itse kullekin :)

Eilisen mie juoksin vessassa, siis ihan yhtenään. On mulla tosin tuo suolikii ollu löysällä et on saanu ravata veskissä aina aamusta. Ja oonhan mie ollu ny vajaan viikon totaaliväsy iltaisin mut se voi johtua myös tuosta juuri todetusta angiinasta. Et vaikka tulehdusarvot ei ollukaan koholla ni kuitenki vähäsen oli verenkuvan mukaan leukosyytit (olikohan ne noi) koholla. Et se olis nyt sit väsyn syy. Ja hemppa oli 128 et ei mikään superhuono mut hiukka vajaa mun normaalista joka on siinä 135 hujakoissa.

Kahtellaan kuin tässä loppuviikon aikana käypi. Vähän jänskättää kyl.

7.3.2013
misukka
misukka

Meitä on todellakin erilaisia!!! Ja onhan se jännittävää aikaa tikutella. Musta pitäis syksyllä tulla sitten kolmen tai kolmannen haamun äiti että kaippa minäkin jotenkin kuulun noihin hätäilijöihin=)

Ei muuta kuin sempit kaikille!!!

6.3.2013
myrmeli
myrmeli

Hassua miten kullakin on nää omat juttunsa näissä. Sulla Jemppu on toi Negan "varmistelu" :D Jos näin saa sanoa. Ja mulla taas se, et en haluu saada plussaa jos se meneekin heti alkumetreillä kesken. Eli vetkuttelen sitä testiä pari viikkoa :D Tuosta keskenmenneestä ehti jo alkaa kauhea pahoinvointi ennen ku testin tein :D Siinä vaiheessa totesin, et kai se täytyy tehä alta pois et on ainaki varmaa...

6.3.2013
misukka
misukka

Nonniin, se on päivä uus. Mikäs pössis? Muutama päivä sitten kouras kivasti vattaa mut eipä muuta erikoista huomattavissa. Tosin en mie oo noista edellisistäkään mitenkään varsinaisesti oireillu ennen menkkojen alkua. Jotenki vaan tienny, et ne mensut ei ala päivää tai kahta enne ku ois pitäny. Nyt on vintti niin sekasin, että ei osaa sanoa mitään. Tosin onhan tässä päiviä jäljellä. Lähinnä mie ny kuitenkii oottelen niitä mensuja. Ei voinu tärppiä, ei sitten millään, ku tuli mietittyä liikaa juttuja.

6.3.2013
misukka
misukka

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS


 Jemppuli 27/28-30
Etana81 ?/29
Maikkinen 22/29
Munkkipossu 24/28-35
Misukka 25/28-30
Carolina30 44/26-28


 * palu84 * marjaana * hiide * Lora91 * sonja85  * pelargoni1 *mössykäs * niffe86 * KarkkiKepponen *


 + ♥ PLUSSANNEET ♥ +
* Tumila * Sam81


 YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI


 Jemppuli 6/1 Etana81 3/4 Maikkinen 3/1 Munkkipossu 3/1 palu84 7/2 marjaana 2/5 hiide 1/2 Lora91 9/1 sonja85 1/4 Misukka 1/3 pelargoni1 1/2 Carolina30 8/5 mössykäs 1/2 KarkkiKepponen 1/2

6.3.2013
misukka
misukka

HEI! Minä käyn myös teitä vakoilemassa... Tuli mieleen että Jemppuli älä oikeasti hätäile niitten testien kans. se on se neljätoista päivää ovulaatiosta kun sinne tikkuun mitään vois edes ilmestyä ja mun kroppa on ainakin sellainen että oon itte tienny olevani raskaana muttase plussan saaminen siihen tikkuun on vain jostain syystä aina kestäny. Nyt tästä raskaudesta menkkojen olis pitäny alkaa eräänä sunnuntaina  ja parin haamu aamutestin jälkeen sain vasta perjantaina plussan tikkuun eli oviksesta oli sillon jo kolmisen viikkoa...Ja ultran perusteellakin olen oikein ovikseni tuntenu ettei siinäkään laskutoimituksessa mitään vikaa tai virhettä ole tapahtunut! Ihan vinkkinä vaan koska se on henkisesti raskasta katsoa negatiivista tikkua ja odottaa kuitenkin positiivista merkkiä siihen. Äläturhaan rääkkää itteäs!

5.3.2013
myrmeli
myrmeli

Mullakin pitäisi 14pv alkaa kuukautiset,mutta varmahan ne tuleekin,kun peittoa ei juuri heiluteltu tällä kuulla :)

5.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

näin tehdään =)

5.3.2013
niffe86
niffe86

Niffe iskee samaan porukkaan :) Mulla alko 10.2 edelliset, ja ekat normaalit.

5.3.2013
misukka
misukka

Mitenköhän miunkin pitäs testailla?ku se keskenmeno tuli ja ekat kuukautiset alkoi 30.1 tiputtelemalla et joka toinen päivä tuli vuotoa ja joka toinen päivä ei,ns.normaali vuoto alkoi 8.2..

5.3.2013
niffe86
niffe86

No mie aattelin et aikasta sillä et jos ei o saanu plussaa tikkuun ku mensut alkaaki sen viikon myöhäs ni ei o ikään ku ollukaan raskaana. Juu-nou :) Mulla ku aina kierto ollu säännöllinen ku mikäkii mut satunnaisesti käyny näitä et ollu just jonku 6-7 päivää myöhäs. Ennen esikkoo mie bongasin myöhästyneitten jäljestä semmosen peukunpään kokoisen mötikän. Ei paljo jääny arvailujen varaan et mikä se oli.

5.3.2013
misukka
misukka

Pelargoni. Jos mulla ei ala menkat ens viikonloppuna ni testataanko kimpassa sit seuraavana viikonloppuna :D Vaikka mulle se onki aikasta ku olis sit vasta viikon myöhäs :p

5.3.2013
misukka
misukka

Mie jo päätin tuolla aiemmin, et mie testaan vasta 28.3. Mut ehkä mun täytyy vähän joustaa, sinne ois kuitenki melkein 3 viikkoa siitä ko menkkojen pitäis alkaa. Mut ootellaan ny ensin loppuviikkoon. Sit voi aikasintaan ruveta pähkimään et pitäskö testaa vai ei. Mulla on tuolla kaapissa yksi liuska edellisestä testauksesta jäljellä. Tosin en tiiä onko se vanhentunu. Mut samapa tuo. Hajen sit kaupasta uuden jos alkaa kovasti siltä näyttää et tarttee. Mut miun puolesta saa hyvin mennä vähintään kp 38 ennen ku lähen testaa yhtään mitään.

5.3.2013
misukka
misukka

Täällä olis kp23, mutta jos se ovis oli vasta viikko sitten, niin täytynee odottaa vielä viikko ennen ku testaa, jos vaan malttaa odottaa sinne asti :)

5.3.2013
marjaana
marjaana

Varmasti totta hookoo. Sulta on hyvä kuulla noita tuntemuksia, että mitä tässä tulee vielä vastaan.

Musta vielä toistaseks tuntuu, että mä vaan odotan sitä hetkeä et se laskettu aika menee ohi jotta voi todella päästää irti. Ja vasta sen jälkeen alkaa todellinen selviäminen. Nyt on taas sellainen olo, että tässä yrittää vaan pitää korttitaloa kasassa.

Mä uskon täysin, ettei seuraava raskaus tule olemaan lähimainkaan samanlainen kuin edelliset. Se huoli ja pelko on varmasti loppuun saakka seurana :/ Vaikka ehkä, huom. ehkä, saattaa loppupuolella jo voida luottaa johonkin. Toivottavasti ainakin.

4.3.2013
misukka
misukka

Misukka:En voi kuvitellakkaan miltä siusta on tuntunut kun noin pitkälle ootte päässyt ja sit tullut kesken... Miulla tuli kkm rv 8+5 eli aika alussa,yritimme 3 vuotta saada pienokaista niin ol todella kova paikka ja välillä tuntuu et ei oo päässyt vielläkään asian yli ja välillä taas menee hyvin sit taas jostain pienestä asiasta tulee mieleen,nyt toivon et sais vaan uuden alun ja sais sen oman nyytin...

4.3.2013
niffe86
niffe86

Mä täällä taustalla kurkin, välillä pakko kommentoida :) 

Misukka, noista toisten ihanista vauvamahoista... mulla oli pahin vaihe silloin kun odotti itse raskautumista mutta en ollut vielä plussannut. Mutta en mä raskausaikanakaan oikein luontevasti osannut suhtautua toisiin pallomahoihin, kun tuntui että kaikki muut odottivat onnellisina, minä vaan pelkäsin :( Vaikka eihän sitä päällepäin näe että mitä menetyksiä kenelläkin on takana, tuntuu vaan että olen ainoa.

Mutta nyt on jo helpompaa.

4.3.2013
hookoo
hookoo

Mäkin kyllä tykkäisin,jos sieltä paikasta ihan vakituisen työn saisin :) on muutenkin ihanaa palata taas töihin,kun on tässä pari kuukautta oltu tekemättä mitään. On vähän muuta ajateltavaakin.

4.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Lora, Tosi kivaa et viihdyt töissä. :) Miekii niin tahtoisin löytää työpaikan. Tässä  vaiheessa ei olis niin väliksi vaikkei olisi ihan täydellinenkään, kunhan olisi.

4.3.2013
misukka
misukka

Sielä mieluusti olisin ihan vakituisess työssäkin,jos sille pomolle vain kävisi. Ei olisi väliä olisinko 4t tai 6t, kunhan vain voisin olla sielä :) sielä on niin mukavat ihmiset! :)

4.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Ihan kiva kuumeilla niffe siun kans nyt yhdessä. On joku joka suunnilleen tietää, mitä on koettu. Mulla meni kesken marraskuun puolivälissä. rv 19+0 syntyi meidän kolmas poika. rv 15 oli meidän pikkuinen jo kuollut mutta kotoutui liian hyvin eikä tahtonu tulla ulos käynnistämälläkään.

4.3.2013
misukka
misukka

Mä olen ihan onneni kukkuloilla,kun aamulla pääsi töihin taas pitkän tauon jälkeen ja ei sitä hymyä saanut millään pois huulilta. :) oli tuttu ympäristö,niin oli mukava sinne taas palata :)

4.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Miullakin tuli keskenmeno tuos joulukuun 27 päivä niin nyt on taas alkanut miettii et kohta oltas jo puolessa välissä ja sit miulla tekee kans kauheeta nähä raskaana oleva nainen...Jopa oman siskon raskaus uutinen hetken pisti vihaks...Mut ei onneks enää..Meille ku oli la 3.8  ja siskolla on elokuun lopulla...

4.3.2013
niffe86
niffe86

No tuo ei ollu viimeisillään, mut ihan selkeesti huomas et odotti. Jos ois ollu viimesillään ni mä oisin varmaan kävelly ovesta ulos. Noi 30+ viikot tekee mulla nyt pahaa (huomaa aina vaan miettivänsä et nyt olis itellä joku 35 viikko menossa :/). Mä toivon, et tää kiukuttelu muiden raskauksista alkaa helpottaa viimestään toukokuussa ku se oma laskettu aika menee ohi ja muutama viikko siihen päälle.

4.3.2013
misukka
misukka

Miulla ei edelleenkään kuukautisia näkynyt ja hyvä niin...Flunssa vaan iski nyt,et taitaa ens viikko mennä sängyn pohjalla ja jos sitä vaiks keskiviikkona tekis uuden testin...

3.3.2013
niffe86
niffe86

Kiva, et oli muksa ilta. Tuo pääkipu on kyllä aina sellanen juttu et sen vois jättää väliin. :D

Voi kiesus, että meinasi tehä tiukkaa taas tänään ku oltiin sielä synttäreillä ko sielä oli yksi äiti maha pystyssä. Koskahan mulla menee tämä ohi... Ehkä sitten ku on ite onnellisesti raskautunu ja saanu sen nyytin vihdoin syliin. Siihen asti vissiin vaan kiukuttaa kaikki raskaana olevat.

3.3.2013
misukka
misukka

Jokos Carolinalle on selvinnyt, että oliko vuoto menkat tai onko plussaa tullut?

3.3.2013
misukka
misukka

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS

 Jemppuli 24/28-30
 Etana81 ?/29
 Maikkinen 19/29
 Munkkipossu 21/28-35
Misukka 22/28-30
 Carolina30 41/26-28


 * palu84 * marjaana * hiide * Lora91 * sonja85  * pelargoni1 *mössykäs * niffe86 * KarkkiKepponen *

 + ♥ PLUSSANNEET ♥ +
* Tumila * Sam81


 YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI

Jemppuli 6/1 Etana81 3/4 Maikkinen 3/1 Munkkipossu 3/1 palu84 7/2 marjaana 2/5 hiide 1/2 Lora91 9/1 sonja85 1/4 Misukka 1/3 pelargoni1 1/2 Carolina30 8/5 mössykäs 1/2 KarkkiKepponen 1/2

3.3.2013
misukka
misukka

Toivotaan kovasti,että jemppuli sulla nyt tärppäisi! :) itsestäni en osaa sanoa,vielä mitään. Tällä kuulla ollaan vain kaksi kertaa peittoja heiluteltu,kun mies on nyt koko ajan ollut matkoilla ja tuossa hetki sitten taas lähti viikoksi pois. Näinhän sitä jopa 3 päivää :/. Onneksi ensi viikolla onkin vähän töitä,niin on jotain tekemistä hetkeksi ja ei tarvi kotona pyöritellä sormia.. Eipä senkään takia ole oikein ehdittu peittoa heilutella,kun eilen viimmeksi, mutta uskon että ovis on ollut jo 2-3 päivää sitten ettei tainnut tällä kuulla tärpätä. Mutta uutta kiertoa taas,kun jos kuukautiset alkaa! :D

2.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Tervetuloa miunkii puolesta KarkkiKepponen. Lisäilin siut tonne meitin kuumeilijoitten listaan. :)

1.3.2013
misukka
misukka

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS


Jemppuli 22/28-30
Etana81 ?/29
Maikkinen 17/29
Munkkipossu 19/28-35
Misukka 20/28-30
Carolina30 39/26-28


 * palu84 * marjaana * hiide * Lora91 * sonja85  * pelargoni1 *mössykäs * niffe86 * KarkkiKepponen *


 + ♥ PLUSSANNEET ♥ +

 * Tumila * Sam81


 YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI

Jemppuli 6/1 Etana81 3/4 Maikkinen 3/1 Munkkipossu 3/1 palu84 7/2 marjaana 2/5 hiide 1/2 Lora91 9/1 sonja85 1/4 Misukka 1/3 pelargoni1 1/2 Carolina30 8/5 mössykäs 1/2 KarkkiKepponen 1/2

1.3.2013
misukka
misukka

Mulla on kyllä tällä kuulla jäänyt kokonaan ajattelematta mitkään ovikset ja kuukautisten alkamispäivät. On ollut kyllä muutenkin ajatukset ihan muualla. Tämä on siinä mielessä hyvä asia,kun nyt en ajattele vauvanteko puuhia enää niin paljoa ja osaan muutakin jo ajatella,niin jospa se plussakin  tulisi toivon mukaan pian :D.

1.3.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Jee, sainpa taas tsemppailut äiteeltä tähän lastenteko puuhaan. Nyt ku sulla on noi lapset tehtynä ni voitki keskittyä työnhakuun aktiivisemmin.

Joo, kiva. Just näistä äiteen aivopieruista juteltiiin psykiatrisen sairanhoitajanki kanssa...

1.3.2013
misukka
misukka

Eikös ookin jännä juttu miten tärkeysjärjestykset voi heittää häränpyllyä. Entisestä bilehileestä tuleekin kotonaviihtyjä. :)

Meilläki yritettiin hyödyntää eilen ovis. Tänään taitaa sit olla jo myöhästä mut jos sitä ihan vaan omaksi iloksi.

1.3.2013
misukka
misukka

Mulleki ukko toi laivalta oman drinkkipullon. Reilusti yli puolet on vielä jäljellä ja käyttöaikaa alle 6kk. Pitääköhän mun ruveta urakoimaan.... NOT! mie ku oon nykyään muutenkii niin kauhia ryypiskelijä :D

Eli tiedän tunteen

28.2.2013
misukka
misukka

Jemppu Kyllä sie uskallat vielä lauantaina vähän maistella. Ei se ny vielä mihinkään vaikuta. Jos sie nyt ovuloit ni sehän kiinnittyyki vasta muutaman päivän päästä ja kiinnittymisen jälkeenki menee ainakin se viikko ennen ko alkaa istukka toimia ees auttavasti. Vaikka vetäset perskännit ni ei vaikuta mihinkään :D

28.2.2013
misukka
misukka

Hitsi mä unohin kysyä gyneltä sitä yhen päivän vuotoa joka oli tossa vajaa viikko sitten. Tuli vaan mieleen tosta marjaanan tekstistä. Et mitä kummaa se sit oli jos ovis oli vasta eilen.

Toivotaan, et marjaanalla olis just jotain ovisvuotelua nyt.

28.2.2013
misukka
misukka

Täällä vieläkin nippailee masu ja alkoi kirkas verinen vuoto, tosin niukka mut kuitenkin :( Jostain luin, että oviksen yhteydes voi tiputella, toivottavasti nyt olis sitä..

28.2.2013
marjaana
marjaana

Käyn aina välillä vielä täälä kurkkiis... Onnea Sam!! Tuutko lokakuisiin? :)

28.2.2013
Tumila
Tumila

Onnea Sam!

Piti toi meitin lista heti päivittää.

28.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...