Kertokaa miten noi "taisteluhamsterit" toimii!

Siis olen niin ihmeissäni noista lasten leluhamstereista et hajooko ne kun niihin kattookin vai eikö niitten oo tarkotustkaan koskaan liikkua vai enkö ymmärrä jotain mekaniikkaa millä ne saa liikkumaan? Kertokaa mulle kun tää oikeesti ketuttaa mua. Ostettiin tänää meidäntalouden neljäs hamsteri ku meillä niitä ihme lisäkamaakin on kertynyt ekä niill koskaan kukaan ole mitään tehnyt ku ykskään meidän hamstereista ei oo liikkunu 1min pidempää. Onko ne kaikki tollasia vai onko niissä joku nappula millä ne saa liikkumaan? Renkaitten välit näittää olevan ihan kunnossa ettei niistäkään oo kiinni. Vinkuvat ja vikisevät mutta eivät liiku! Siis jos ne oikeesti hajoo niin ettei niillä ehi ees leikkii ni kyl mä vähän ihmettelen että mitä sellaset lasten lelut on! Noi kolme ekaa ajattelin et muksut on vaan saanu ne jostainsyystä samantie rikki, mut nyt alkaa haiskahtaa jo oudolle ku neljäs täysin samal taval saman tien "hajoo".

27.2.2013
mökötöö
mökötöö

Juu siis olen siitä selästä painellu kuten kaikesta muustakin. Oon painanu pitkään ja lyhyesti ja sarjapainalluksia ym ym mut eipä liiku. Oikeesti taidanpa palautetta laittaa koska jo niin moni rikki. Kyllä mun mielestä lelulla pitäis pystyy leikkii vaikka ees viikko ennen ku hajoo. höh. harmittaa. Ainakin tiiän että ovat maanataikappaleita eikä tarvii enää ettiä mitään mystistä toimintaperiaatetta. Kiitos tästä :)

27.2.2013
mökötöö
mökötöö

meillä oli niin että nenästä se vinkui ja selästä liikkui, mutta ei ne pitkin meilläään liikkunu. Onneks ne ei meijän lapsia alkuu pitempään ees kiinnostanut... ja yks niistä kynittiinkii aika raa'alla tavalla viime kesän ku se jäi vahingossa ruohonleikkurin alle :DDDD Niistä varmaan pitää vaan valittaa, mutta ie en jaksanu ku meillä niitä kaksi oli ja lapset ei ees leikkiny X)

27.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...