Uusi painon kanssa kamppailijoiden ketju! :)

Hellurei ja hellät tunteet! Kasataankos uus ketju painoaan pudottaville? Tuo joukkopainonpudotusketju on niiiiiiinn pitkä jo, eikä sielä hirveesti oo keskustelua ollut nyt viime aikoina. Mitäs muille kuuluu painonpudotuksen tiimoilla? :)

27.2.2013
RJ89
RJ89

Täälläkin yksi painonpudottaja. 5 kk synnytyksestä ja ennen raskautta paino 69kg, synnärillä hurjat 98kg:). Nyt 5kk jälkeen paino 71kg. Imetys näyttää tehoavan kun herkkuja menee päivittäin:-0. Tähtäin olisi päästä 65kg paikkeille ja saada menetetyt lihakset takaisin. Tsemppiä kaikille!

11.8.2013
captaincurly
captaincurly

Tää mamma vois kanssa tänne ilmottautua. Synnytetty 3kk sitten. Ennen raskautta painoin hurjat 85kg, synnärillä painoin 92kg ja synnytyksen jälkeen vaihdellut 81-84 kilon kieppeillä. 

Imetän vielä ihan täysipäiväisesti eli ei mitään hurjaa "10 kiloa pois viikossa/kuukaudessa tms." oo tarkotus, mutta kiva pieni laskusuhdanne ois jees. Normaalipainohan se ois pitkän tähtäimen tavotteena ja miun mittaselle se ois 66 kiloa sen yläraja. Tie ois pitkä ja kivinen, täältä tulin tsemppiä ja kohtalotovereita hakemaan ;)

11.8.2013
Taitsu
Taitsu

Hyvä janecco! Niin sitä pitää. Aikasmoinen tommonen 10 kilsan lenkki. huih.

15.3.2013
misukka
misukka

Täällä paino nyt 72kg. -4kg siis sieltä jostain tammikuun lopusta lähtien. Loistavaa. Ihan ruokavaliomuutoksella. Lisäsin kasviksia perheen ruokaan. Nyt kun lähtee vielä kiukkulenkkejä tekemään ni eiköhän tämä tästä.

Nyt on vaan paha pulma. Mä joulun jälkeen ostin kolmet farkut ja ne tippuu mun päältä! Tarkotus oli et ne olis nyt käytössä sit seuraavat 5 vuotta. Henkselit pitää vissiin kaivaa kaapista et pysyy pöksyt jalassa.

15.3.2013
misukka
misukka

aaaargh mulla menee hermo! paino junnannu jo kuukauden 65kg. mittanauhakaan ei näytä tulosta tältä ajalta. tammikuussa lähti 3kg ja 7cm vyötäröltä. Tää miun jumi alko kun jouduin jättää juoksun tauolle. on kyl harrastanut muuta liikuntaa 5krt viikossa, mut ei vaikutusta. Kunhan tästä flunssasta paranen niin marssin urheluliikkeeseen ja ostan hyvät juoksulenkkarit ja jatkan juoksemista!

5.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Kiitos vinkeistä, myös siitä paprikasta, joka ohjeessa on. Meinasin ostaa paprikaa, mutta unohdin. Onneksi meillä on vielä eilen ostamaani paprikaa.

Nyt voi kokeilla, kun on varmentanut tän ohjeen. Poutun jotain savukuutiota myös ostin, oli tarjouksessa.

1.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

P&J, joo kyllä vain, ei mitään jauhoja. Isäntä sanoi että ne on munakkaita muffinivuuassa, ja sitähän ne on. :)

Mä en oo oikein kerinnyt täälä käydä kuin vähä kuikuilemassa teitä, ja Venkoilijalla on kyl huima suoritus. :) Mullakin lähti sillon 1v 7kk sitten alta aika yksikön 40kg (sisältää n. 16kg raskauden tuomaa) mut mullakin on tollanen sintun mainitsema pullataikina tossa navan alla! Mut mä leivon! :D Ehkä se johtuu siitä? ;D

Mut mä kokeilen josko toi AB Doer Twisti auttais siihen hommaan, mulla kun ei riitä vuorokaudessa tunnit mihinkään salitreeniin ja himolenkkeilyyn.

Mun suurin haaste on kyl toi annoskoko vaikka sillä ei niin karpatessa ookkaan väliä, niin paljon siis kuin ns. normaalia ruokaa syövillä.. Mut nyt kun on takasin koulunpenkillä ja ollaan ravintolassa ja listalla on lehtipihviä valkosipulivoilla, paprika-sipulisörsseliä ja ties mitä herkkuja niin kyllä se annoskoko kasvaa.. :D Pitää vissiin ottaa se puntari siihen omaa annosta kasatessa.. ;b

1.3.2013
RJ89
RJ89

Hei, tähän samaan ketjuun tyrkkään kysymyksen tuosta muffinssiohjeesta. Että siihen ei tule ilmeisesti jauhoja. Muffinssimassa kiinteytyy vissiinkin sillä juustoraasteella?

1.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niin ja tohon ohjeeseen vielä et ne paperiset varmaan lössähtää noiden painosta, mut silikoniset toimi hyvin. Uskon et myös sellanen muffinivuoka toimii aika mainiosti noille. :)

27.2.2013
RJ89
RJ89

Mulla on kans sukurasitteena toi kolesteroli ja korkea (siis todella korkea, äitillä oli pahimmillaan lääkkeiden kanssa n. 170/120) verenpaine. Nyt kun saatiin äitin kuolinsyy selville (aivoverenvuoto mikä osittain johtui nähtävästi korkeasta verenpaineesta) niin on tullu otettua asioista selvää aika paljon ja ja ja ja en halua omille lapsilleni samaa kohtaloa kuin mulla on, siis se että äiti lähtee ihan liian aikasin pilven reunalle.

Uh, juuri hikoilin 30min Johnin seurassa, eli vispasin AB-Doerilla. Olihan se, en edes muista koska olisin viimeks sillä huhkinut, tuskin tän vuoden puolella.... :b

Mutta nyt alkoi mamman täysin uus kuntokuuri, fiilis on mitä mainioin tältä osin! 8) Nyt äkkiä syömään aamupalan jämät (joiden ohjeen tähän laitan, oli niiiiiiin hyviä) ja unta kaaliin. :)

Juustomuffinit
5 kanamunaa
0,5 dl kuohukermaa
2dl juustoraastetta (Emmental/Cheddar toimii :))
Oman maun mukaan "täytteet", itse käytin kinkkusuikaleita (joku HK:n uutuus ilman hevosen lihaa :D) ja paprikaa, yhteensä joku 2dl varmaan.

Uunitus 175 asteessa n. 20min, ite nostin sit vielä niin ylös kun sai ja nakkasin grillivastukset päälle hetkeksi (oikeesti hetki) et sai värin niskaan.

Nauttimaan! 8)

27.2.2013
RJ89
RJ89

Minä oon jumahtanu 74 kiloon, tai no ihan just ku mittasin ni 73,5. Ollu hiukka saamaton ettei ole tullut tehtyä asialle oikeastaan yhtään mitään. Mut tärkeintä mulle on et ei oo enää 76 kiloa. Se oli liikaa.

Pitäis ottaa itteesä niskasta kiinni ja tehdä tuolle painolle jotain.

27.2.2013
misukka
misukka

Itselleni kuuluu ihan keväistä, on poijjaat kevättä rinnas. :) Olin Cambridgella parisen viikkoa ja totesin et se ei oo kulinaristeja varten + väittivät et nälkä menee ohi viikossa, paskat. Tulin sit siihen tulokseen et jatkan siitä mihin karppauksen kans jäin ennen äitin kuolemaa.

Nyt siis tullut otettua muutama kilo lisää ja puoltoista viikkoa sit oli puntarissa 67 ja risat. Juu, eihän se pahalta kuulosta, mut peilikuva ei näytä samalta miltä puntarin lukema. :)

Nyt siis sotasuunnitelmana jatkaa karppailua kiristämättä liikaa (juuri söin lohimedaljongia ja paprika-sipulisörsseliä tulisella soosilla, nam) ja herkutella näillä eväillä. Sit sillon kun isäntä on kotona niin käyn iltasin tunnin lenkin koiran kans ja kun se ei oo kotona niin sit treenaan AB-Doer-Twistillä ja hyppelen narun kans. Eiköhän tällä suunnitelmalla olla kesäkunnos kesällä? :)

27.2.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...