kuulkaas se on jo iltalörppä :D

se oli miulla taas päivä linnaa, pojat oli päiväkodissa ja tyttö mummin luona. Tyttöö hakiessa olin ihan syväjäässä ja nukahin hetkeks viltin alle sohvalle. Miun äiti oli niin kiltti että anto hetken levätä :) Nyt sitte tässä teen ruokaa ja mietin miljoonaa kouluhommaa jota pitäs tehä jos jaksas :D Tännään oli hauska päivä linnassa, naurettiin yhelle pojalle jolla ei ollu ehkä ihan paras päivä :D Siis ennen ku piette minnuu ihan koulukiusaajana niin nauro sekkii mukana :D

27.2.2013
riu
riu

Mut ajattele maaliskuu et huomiseks ku jätit imuroinnin ni voit imuroida sillon ku on tylsää :D sillon se siivous on parhainta ku ei oo muutakaa tekemistä :D

27.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Riu, niinhän se on ettei oo pakko mitään tehä jos ei jaksa mut joskus haluisin jaksaa viedä poikia enemmän puistoon :D noh, ei sitä kaikkee voi jaksaa.

Pojat on nukkumassa ja itteäki väsyttää ku ei tullu niitä päikkäreitä nukuttuu. Jos jaksais hetken lukee vaikka kirjaa ni olis hyvä. Ja tänää ku mun äiti kävi ni se kerto että niitten toiselle schipperkelle teetetään varmaan pennut! :) *sydän* ui sitte ku on niitä pieniä pentuja! ^.^ ja näytti tulevan isäkoiran kuvanki, komea oli kyllä :D sillä samalla schipperkellä on ollu jo yhet pennut joista yks jäi mun vanhemmille, josko me voitais ottaa tästä mahdollisesta tulevasta pentueesta yksi itelle :) mut se vasta syksyn juttu.

27.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

mä katoin eilen Dear Johnin ja siinäkin se on jotenkin niin ah. johtuuko sotilasroolista :)

27.2.2013
Mummy83
Mummy83

noi step upit on kyl hyviä tanssin puolesta vaik juonet vähän samanlaisia onki joka kerta. se ykkönen oli paras ku siinä oli Channing Tatum. ;)

mä oon ollu saikulla vielä tänään. nukkusin 11 asti ja sen jälkeen katoin pari leffaa ja vein tytön uimaharkkoihin ku mies meni ilaks töihin ja se vei voimat taas täysin. en tiedä johtuko siitä et oli kahteen päivään eka kerran pystyssä pidempään vai onko oikeesti noin heikko vielä. huomiseks meinasin töihin kuitenkin mut saas nähdä mikä on kunto aamulla.

27.2.2013
Mummy83
Mummy83

Paranemisia odevenksin tytölle! Toivotaan että tauti on noppeesti ohi :)

Keisarinna mamaloman hienouksia on just se että ei oo pakko tehä jos ei kerkee tai jaksa :D Se on se miun suosikkiosuus siinä ajassa :D Nyt on taas semmonen suorittamisen meininki ainakii itelläni että ihan ahistaa. Pääsiäistä uotellessa, jos sitte kerkeis vähän hölläämään :D

Emäntäpäs se on kerenny tännään jo vaikka mitä ;) Sitä on oltu suorastaan aktiivinen! :DDDD istäs tuo elokuva kertoo?

Mrsmetalli eli mies tullee kotiin parin viikon päästä? :)

Ite en saa mittää aikasiks, kehtuuttaa kamalasti ja lapsetkii lähinnä ärsyttää, Ehkä se siitä helpottaa ku on saanu syyäkseen..? :D

27.2.2013
riu
riu

iltoja :) tänää ollu iha vaa sisäpäivä, tytöl nous eilen yöl 39kuume, mitä nyt koiran kaa käyty ulkona ja kaupas, muute vaa oltu ja löhötty ja katottu lastenohjelmii :) äske sain vähä elukoitten tekemää sotkua siivottua ja pitäis lattia pestä ku koira pissas lattialle ku vähän nukuttii pitkää tytön kaa, yö ny meniki valvomiseks.

27.2.2013
odevenks
odevenks

Iltaa! 

En sitte ikinä päässy (lue: jaksanu) puistoon tai mun vanhemmille asti :D ensin jäin kattoon sitä A2 Teema - Äidit töihin- ohjelman uusintaa ja sit oliki aika laittaa pojat päikkäreille. No vauva nukku 45 minuuttia ja esikko sen tunnin jonka jälkeen herättiin. Enpäs saannu nukuttua niitä päikkäreitä vaikka kuvittelin :D Ja pyykkivuoro justiinsa menossa, eka koneellinen tosin vasta mutta kohta pitää hakee pyykit yläkertaan kuivuun ja laittaa samalla toinen koneellinen pesuun. :) Ja mun äiti tulee käymään vähän myöhemmin poikia katsomaan.

27.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

niih. Mene ja tiedä. Toivottavasti.

27.2.2013
misukka
misukka

no siulla on oikeus olla masistelija ♥ Ehkä se siitä helpottaa kun nuo molemmat käynnit on vihdoin ohi?

27.2.2013
riu
riu

Ahistusta pukkaa taas ja matalalentoa. Ei ehkä mee hukkaan se, et mie vihdoin ja viimein perjantaina pääsen sinne psykiatriselle sairaanhoitajalle. Ei tässä kauaa mennykään.

Ja huomenna on km:n jälkitarkastus.

Sori, mie oon ny tällänen masistelija.

27.2.2013
misukka
misukka

niin että mitäs mammoille seksiviikkona kuuluu? :)

27.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...