Raskausoire?

Elikka, minulla on ollu viimesen 15h aikana semmonen järkyttävä kipu alaselässä ja alavatsassa. Ihankuin kuukautiskipu, en viiti lähtee soittelee ympäri kyliä koska minua ei oo ennenkää uskottu puhelimessa. Olen rv 22+3 ja hiukan huolissaa :) tuntuu vaa et jtn tulee koht housuun :(

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi
3 years, 6-month-old toddler

En mä niin huolissaa ole, ku tiedän mitä neuvolassa tai lääkärissä sanotaan. Ne ei voi tehä asialle juuri mitää, pohdin vaa et onks tää tavavallista raskauden aikana :) mutta olo on jo parempi :)

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Nii totta tuoki että oireet vaihtelevat :) mut nyt makoilen tässä ja kattelen ku pikkumies jumppailee kivasti ku masu heiluu ku heinämies :)

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Ei oo pissatulehdus, pystyn kuitenki pissaamaa normaalisti ja sen tiedän jos mul olis se kipu olis aivan sietämätön ku pari otteesee ollu jo se tässä :) mut sen tiedön että ne ei tee juuri mitää, koitan levätä ja unohtaa kivun! Ei kai se muu auta.

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Supistuksilta ei ainakaa tunnu, mut jos sama oli tila jatkuu viel kai se on käytävä synnärin päivystyksessä.

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Ei oo esikoinen, toinen lapsi kyseessä :) ekassa ei ollu juuri mitään kipuja... Sama olo tila on edelleen :( neuvola aika on 5.3 samassa on tuo lääkäriaika. Oon jo kerran käynny sairaalassa ku supistusten takia ja eivät olleet huolissaa kun on niin vähä noita viikkoja :(

27.2.2013
Suuuuvi
Suuuuvi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...