biologinen kello?

Siis voiko se tikittää miulla nyt? Mietin vaan ku on kolme lasta ja jotenkii... niin, en tiiä :D Onko joku perehtynyt siihen aiheeseen enemmänkii? Mikä ero on vauvakuumeella ja biologisella kellolla?

26.2.2013
riu
riu

eiiiii en mie voi ku en halluu synnyttää :D Mietin vaan että josko tää menis biologisen kellon piikkiin, katsos ku mie oon jo sen verran kypsässä iässä että voi sinne neljäänkymmeneen ruveta pyöristämään... :D

Mie vaan mietin että tuntuuko se vauvan tuskailu samalta, vai onko se jotenkii "pakottavampi" tunne taikka tarve? Kaikkee sitä miettiikii aikansa kuluksi ;)

27.2.2013
riu
riu

Paisti uuniin vaan :D Yks ja sama, kuume ja kello:)

26.2.2013
tyttö
tyttö

Kyll se on sama asia.. Ei muuta ku pullat uuniin vaa:D

26.2.2013
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Nonni, vauvakuumetta siis. Anna palaa Riu ;) Sitä se tikitys meinaa :)))

26.2.2013
Myy76
Myy76

sit oli muuten joku tutkimus, muistaakseni jonkun jenkkiyliopiston tekemä, missä oli jotenkin niin, että 10-15v ennen menopaussia naiset on aktiivisempia seksielämässään kun se jotenki enteili sitä, että ottavan ilon irti niin kauan ku vielä voi. niinhän sitä sanotaan et nelikymppisenä nainen on aktiivisimmillaan :)

ei oo mitenkään tarkoitus verrata sua nelikymppisiin :) vauvakuumeileilua se on, unohda se biologinen kello, sä vielä niin vanha ole. TOISAALTA, voihan se biologinen kello tikittää senkin takia, et eikös teidän lapsilla oo suurinpiirtein samanlaiset ikäerot? jos keho meinaa et olis taas aika uudelle raskaudelle?

26.2.2013
Mummy83
Mummy83

No minä oon kuullu termin biologinen kello lähinnä just siinä yhteydessä, että kun vuodet vähenee alkaa tehdä lapsia ni biologinen kello alkaa tikittää ja aiheuttaa sen vauvakuumeen ku kroppa tajuaa et nyt jos koskaan. Ja pahin tietty just lapsettomilla.

Se joka säätelee uni ja valveaikoja on sisäinen kello.

26.2.2013
misukka
misukka

pyh, sama asia:D ei kun pullaa uuniin vain riu;)

26.2.2013
Blanco
Blanco

eikös biologinen kello oon enempi sellainen ihmisen toimintoja ohjaava jutska. meinaan sitä et esim. herää samaan aikaan aina ku on tottunut tiettyyn rytmiin vaikka kello ei herättäiskää.

ja mitä muita samantyyppisiä. ni lisääntyessä puhuttaessa se tarkottais sitä, et keho kertoo et nyt alkaa olla viimeiset mahdollisuudet tähän? :) yleensähän kai sanotaan et neljänkympin hujakoilla se kello tikittää ja voimakkaammin niillä, joilla lapsia ei vielä ole?

tää oli vaan mun tulkinta, mitään lääketieteellistä faktaa ei ole :)

26.2.2013
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...