Mitä iltapalaksi 1v2kk ikäiselle?

Puuro on nyt jo jonkin aikaa tökkinyt tytöllä pahasti ja viikon kuumetaudin jälkeen puurolle sanoo kokonaan "Ei" Mitä siis iltapalaksi?

25.2.2013
uppis
uppis
3 years, 5-month-old toddler

Meillä syödään onneksi vielä iltapuuroa. Meidän poika alkoi kyllästymään puuroihin 1v. iässä, joten teen erilaisia nalle-puuroja: Ruis-kaura, Ohra, Neljänvilja, Ruis, Kaura, Vehnä, Manna, Riisi.. ja välillä jotain valmispuuroa esim. Hedelmäpuuroa. Niihin aina jotain erilaista kivaa, niin saa lapsen syömään innolla puuronsa. Joskus harvoin laitan margariinia ja kanelia, sit taas välillä keitän sekaan ohuen marjakiisselin, niin jopas aukee suu niin nopsaa ettei äiti ehdi mukaan. ;)

Jos ei sitten näistä erilaisista puuroista ole apua, niin tuttuni kertoi syöttävänsä iltasin perunaa muussattuna ja jogurttia/viiliä ja leipää. Joskus jopa vähän jotain lihaa, niin jaksavat nukkua aamuun asti. On kuulemma toiminut hyvin. Meillä se ei taas toimi, koska meidän poika ei suostu syömään kl 18.00. jälkeen mitään n.s. lämmintä ruokaa(kuten lihaa, kalaa, perunaa), en tiedä mistä se johtuu. Se ei vain ilmeisesti maistu niin myöhään. Mutta, lapsethan on niin erilaisia ja tietävät kyllä itse mitä haluavat ja mikä maistuu. ;) ..joten nämä asiat on vain kokeiltava..

Hedelmät meillä menee aina ja vihannekset, kellon ajasta riippumatta. Maitoa, leipää, viiliä ja vähän jotain pilttiä jos ei omatekoista kiisseliä. 

Toivottavasti löytyy jotain sopivaa teillekin!! =)

31.3.2013
hansof
hansof

jogurttia, viiliä, leipää, marjoja, hedelmiä, vispipuuroo eri marjoista ja hedelmistä, kiisseleitä jne. Mie oon antanut ihan samaa tuon ikäselle ku noille isommillekin lapsille :)

25.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...