Omat mielipiteet

Eihän tällä palstalla enää tohdi omia mielipiteitäänsäkään kirjottaa... Aiemmin täällä valitettiin, että kun ei oo keskustelua, sitten kun sitä saadaan aikaan niin lytätään toisella tavoin ajattelijat lyttyyn... Missä on arvon naiset suvaitsevaisuus? Miksei saa olla asioista eri mieltä ilman että täytyy perustella useaan otteeseen miksi ajattelee näin.. ihmiset kokee asioita eri tavoin eikä kaikkea pysty sanoiksi muotoilemaan..

25.2.2013
marjaana
marjaana

Ihan asiallinen kirjoitus. Tiedän kanssa noitamuka-ruoka-ainerajoitteisia esim kasvissyöjä joka voikin syödä makkaraa silloin kun tekee mieli. Ymmärrän kokin turhautumisen.

Mutta mä en saa vammastani kuitenkaan vammaistukea, epistä!!!

27.2.2013
hookoo
hookoo

satumamma, meidän perheessä on kolme laktoosivammasta :D

26.2.2013
misukka
misukka

Ok ja anteeksi Mikli jos et tarkoittanutkaan mua. Multa on mennyt tommoiset kommentit ohi, niitä vastauksia tuli niin paljon ettei kai ole ihme. 

Ja Mikli, oikeastiko ravintoloissa heitetään herjaa moniallergisista? En ole tiennytkään. Mulla on tällä hetkellä noin 10 ruoka-ainetta mitä en voi syödä. Että sillei.

26.2.2013
hookoo
hookoo

Ei sun Miki tarvi sitä ymmärtää, mutta hyväksyä voisit

26.2.2013
marjaana
marjaana

Ihan samalla lailla meidän teksteistä vedettiin johtopäätöksiä... että voi miettiä sitä

26.2.2013
marjaana
marjaana

Se oli ihan Satumamamma sun tekstistä toi juttu, sitähän sä tarkotit..

Että sopii sitä kattoa peiliin myös muidenkin.

Ja kun tuntuu, ettei TEILLE mitkään perustelut riitä. Alkaa todella ärsyttää tollanen jankkaaminen. Ottakaa ja lukekaa ne tekstit niin löydätte sieltä niitä perusteluita.

Ja ihan tiedoksi, että olen valmistumisesta lähtien ollut töissä ja ihan ihmisten kanssa tekemisissä, mutta ehkä he eivät ole olleet niin kapeakatseisia kuin ihmiset täällä.

26.2.2013
marjaana
marjaana

Ja nimenomaan TIETYT nimimerkit hyökkää AINA samoja nimimerkkejä vastaan, huomattu on.

26.2.2013
marjaana
marjaana

On se hyvä, että tällä palstalla on aikuisia, järkeviä ihmisiä. Ite kun on vaan tällanen keskenkasvunen ja paska äiti.

26.2.2013
marjaana
marjaana

Asian vierestä....

Kyllä minä oon jättäny pojan yksin autoon nyt talvella jos nukkuu. En tohri ruveta repii sitä autosta pois jos käyn esim. apteekissa pikasesti rasvaa tms. hakemassa. Muutenkin huono nukkumaan niin jos autoon nukahtaa niin annan rauhassa nukkua enkä ehroin tahroin herättele jos asiointi kestää sen 5min:) Jos on hereillä niin silloin mukaan otan.  Kesäkuumalla tietenkin sitten eri asia toi kuumaan autoon jättäminen...

26.2.2013
Jekku
Jekku

No mä nyt oion vaikka ensin meinasin etten enää...

Mikli, mun mielestä toi on just sitä sanojen vääristelyä mistä mä kirjoitin aiemmin. Tuskinpa kukaan tekee tuommoisen kirjoituksen perusteella (jota tuskin on edes hoitaja kirjoittanut) päätöstä ettei vie lastaan koskaan päiväkotiin.

Mä kirjoitin ettei tekisi mieli viedä lasta hoitoon paikkaan, missä hoitajalla on tuommoinen asenne. Tarkoittaako se sun mielestä etten aio koskaan viedä lasta päiväkotiin yhden kirjoituksen perusteella?

Ja kyllä minua esim vituttaa moni asia mitä maailmalla tapahtuu vaikka se ei minua kosketakaan. Sitä sanotaan empatiakyvyksi. Mä en loukkaannu tämmöisistä, enkä yöuniani tän takia menetä, enkä näitä asioita muutenkaan mieti enää sen jälkeen kun koneen laitan kiinni.

26.2.2013
hookoo
hookoo

:D jyvästely on keskushermostoon vaikuttavien reseptilääkkeiden käyttö päihdetarkoituksessa. ( bentsot jne)

25.2.2013
tyttö
tyttö

Minä ainakin sanon just enkä melkeen mitä ajattelen! :D Jos joltakulta menee palko nenuun mielipiteistäni, niin sitten menee.
Ja tiedän, että menee, lasten oikeudet hyvään ja turvalliseen elämään on minulle erityisen tärkeitä. Kun puhutaan vanhempien välinpitämättömyydestä lapsiaan kohtaan, tupakoiminen, jyvästely, juopottelu raskaana ja pikkulapsiperheessä, pienten jättäminen yksin autoihin ja kotiin, ihan vain maitopurkin tai roskien viennin verran, hiuksista repiminen/ luunapit on lasten pahoinpitelyä, vaikka niin kovasti kasvatuksesta puhutaan, vauvojen saunottaminen ja pakkasnukuttaminen ja kaikki tällaset aiheet herättää mussa paljon tunteita ja pidän itsestään selvänä, että voin sen ääneen sanoa niin täällä kuin ihan Oikeassakin elämässä.

25.2.2013
tyttö
tyttö

Mie haluun kommentoida jäppiselle noista vinkkikilpailuvinkeistä. Pelottavan moni niistä vinkeistä voi olla jopa vaarallisia. Ehkä siksi joihinkin on syntynyt sellainen kuva et ne dumataan täysin. Ja silloin se kyllä tapahtuu ihan syystä.

Ja moneen vinkkiin tykätään kommentoida itselle toimivampi tapa samaan asiaan. Ei se aina tarkoita että lytätään, kehitetään vaan ja jaetaan niitä vielä parempia /itselle toimivampia vinkkejä eteenpäin.

Ja toisaalta ku luet joka kuukausi samat vinkit (usein samalta, joskus eri nikiltä) ni ne alkaa ihan rehellisesti tulla jo korvista ulos :D

25.2.2013
misukka
misukka

Marika kirjoitti just hyvin niinkuin mäkin ajattelen :)

Asioista pitää voida olla eri mieltä. Mua rupes siinä päiväkoti-ketjussa ottaa päästä se että mun kirjoituksia vääristeltiin. En mä sitten montaa kertaa jaksa oikoa niitä, antaapi olla.

Mikli, eikö täällä kuitenkin voi mielipiteensä sanoa missä ketjussa vain vaikka aloittaja ei olisi mielipiteitä erikseen pyytänyt?

25.2.2013
hookoo
hookoo

Just.

25.2.2013
marjaana
marjaana

Mutta eihän tässä mistään riitelystä oo kyse, mun mielestä.

Ihmettelin vaan, kuinka toisten ajatuksia lytätään, mutta nähtävästi sekin oli sit väärin

25.2.2013
marjaana
marjaana

Nyt sä Miki nimesit ihan ite ketjus riitely-ketjuksi..

25.2.2013
marjaana
marjaana

jaah:D se oli niinhirmu pitkä  ketju etten  jaksanu  lähtä kahlaamaan sen kummemmin. sarkasmin kukka kaunis kukka. eri asia  jos tuollainen laitettaisi  vanhemmille jakoon tuossa muodossa päiväkodista, sillon saattasi vähän silmät muljahtaa:D mutta tuollai "kasvottomana" ja ilman osoittelua tuo oli mielestäni aika osuva ja hauska:)

25.2.2013
Blanco
Blanco

nyt mie oon pihalla, että mistähän täällä on  mahdtettu kiistellä:O mutta kyllä, vaikka asiat riitelevät, niin  ihmisten ei silti tarvihe, ja asioista on miun mielestä ihan kiva väitellä silloin kun kumpikin väittelee hyvällä  hengellä eikä verenmaku suussa:D

25.2.2013
Blanco
Blanco

Äh, en mä jaksa!

Jos joku asia on vaan sellanen, että se tuntuu joltain eikä sitä pysty sanoiksi laittamaan...  tai just tää, että joku asia loukkaa toista, mutta ei toista.

Kun ei edes haluta ymmärtää vaan väänetään sanomisia..

25.2.2013
marjaana
marjaana

Sitähän mä just tarkotan, ettei niitä perusteluita tarvita. Jos on toista mieltä niin on.

25.2.2013
marjaana
marjaana

Tää on tällänen oravanpyörä. Ensin kaivataan keskustelua ja kun sellainen kerrankin saadaan aikaiseksi ni aina joku hermostuu ku kokee ettei saa mielipiteitä esittää.

Mie en vielä löytäny mitään missä lytättäis toisten mielipiteet ja kiellettäis kertomasta omaa kantaansa. Tuolla eräässä ketjussa kyseltiin perusteita niille poikkeaville mielipiteille eikä niitä juurikaan kuulunut. Ei kukaan sanonut että toisin ajattelevat olisivat väärässä, haluttiin vain kuulla, että miksi ajatellaan niin kovin eri tavoin asioista.

Ja tuollakin osa puhuu aidasta ja toiset aidan seipäästä :D Vaikea löytää yhteisymmärrystä kun puhutaan eri asioista.

25.2.2013
misukka
misukka

UGH!

25.2.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...