erityisseikat, jotka otettava huomioon taloudessa, jossa on pikkuvauva ja

kissa?   Eli, ensimmäistä kertaa meillä tulee olemaan sisäkissa, kun lapsi syntyy ja haluaisin jo nyt tietää pikkuisen, mitä kaikkea kannattaa muistaa, ettei kissa pääse torpedoimaan vauvaa tai päinvastoin. :)

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

meillä on aivan hurmaava, mutta järjettömän kovapäinen tyttökissa, jota mm. tiskipöydiltä nostelen 5-6:kin kertaa alas lattialle, kun aina pomppaa samantien takaisin. :D Meidän sängyssä on nyt saanut nukkua, kun yleensä jalkopäässä muutenkin oleilee yleensä... lapsienkaan kimppuun ei oo koskaan unillakaan käynyt, mutta kävi vain itellä mieles, kun mun ollessa vauva joku isompi kissa oli tullu tyytyväisenä mun päälle nukkuun... o.O Tämä tapahtu siis 80-luvulla :D

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

:D joo, tuon sängyssä nukkumisen tiedänkin... ja miettinyt saisko pinnikseenkin semmosta ns. kissasuojaa, kun näyttää öisin tykkäävän kovasti nukkua ihmisten lähellä/jaloissa ainakin.

Pihalle ei kisuli pääsekkään, joten ulosnukuttamisesta ei tarvi (ainakaan oman maukujan takia) murehtia. Tosin sinnekkin voisi jonkinmoisen kissansuojan asentaa...

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

no varmaan vaan varmistaa ettei se pääse nukkumaan vauvan päälle estäen tätä hengittämästä. tuskin kai hirmusesti sen kummempaa, vähän vartioida ettei ne pääse  toistensa silmiä puhkomaan:)

24.2.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...