hyvä itkuhälytin?

tarvittaisiin semmonen, joka selviää läpösessä kesä-ilmassa kuin myös Pohjois-Suomen mahdollisesti vähän kovemmissakin pakkasissa... EI ota häiriötä esim. puhelimesta tai muista elektroniikkavempaimista kovinkaan helposti ja olis kestävä.   Plussaa on, jos olis jonkinlainen kuumuuden/kylmyyden hälyttäjä-anturit( jos lapselle tulee esim. liian kuuma).

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

Meilläki on Cobrat. Ei ota häikkää mistään, mut jos sattuu jollain olee sama kanava käytössä, ni toki kuuluu äänet. Mut siitä selvii kanavan vaiholla. Ulkona jos nukkuu, ni ei oo koko ajan särisemässä liikenteen melusta, lintujen äänistä ym. niinku käsittääkseni normi itkuhälyttimet.

25.2.2013
huopis
huopis

meillä on huonoksi todettu tuo philipsin aventti.. halvin versio niistä, ottaa häikkää joka pirun sähköjohdostakin seinässä, tasan yks paikka missä sitä voi pitää missä ei häikkää ota ni on makkarin lattialla ihan seinän vieres on yks kohta missä se ei särise.. murr, ikinä enää osta tuommosia härveleitä. mut ohikävellessä ottaa kyllä häikkää siinäkii, pitää aina pysyy kaukana

25.2.2013
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler

tuota oikosulku/käryämis-vaaraakaan en oo kyllä koskaan tullu ajatelleeksi... vaikka oon kolme lasta vaunuissa nukutellu. 8o Pitää kyllä olla vähän varovaisempi tästä lähtien, ihan kuitenkin varmasti aiheellinen muistutus jokaiselle äipälle. :)

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

tipihii, :D meillä ei sentään ole kuulunu mitään puheita tosta meijän ruotsin puolelta ostetusta hälystä, mutta se huusi mustana kun otti mun nokialaisesta kännykästä hirveet vibat ja en tosiaankaan voinu olla edes samas huonees sen toosan kans, jos oli puhelin mukana. -.- Myöskään ulkoilmaa (=pakkasta) ei oikein kestänyt, aina oli virta loppu. :/ Loppujen lopuksi poju sai koko masiinan kolahdettua sillä seurauksella, että se oli kokoajan ns. päällä... jatkuva kohina. o.O Tosi kiva kuunnella semmosta, kun lapsi nukku yli kahden tunnin piha-unia :DD

24.2.2013
Halitintti
Halitintti

meillä on Philipsin avent (se halvempi versio) maksoi jtn 70€. hyvin toimii, ei ota häiriöitä tjms. ihan perus häly yö valolla :)

24.2.2013
Iikku
Iikku
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...