2v8kk harrastuksista

Heippa vaan piitkästä aikaa.. Aloin jo pohtimaan elämää ensi syksynä, nimittäin kerhopaikkojen haku juuri käynnissä. Pojalle jolloin tuolloin ikää se 2v 8kk ois nyt tarkotus saada kerhopaikka joka kokoontuu 2krt/viikossa 3h kerrallaan. Nyt jo itkettää miten tuo parjää siellä yksinään :D Mutta uskon, että tekee hyvää olla ilman vanhempia hetken aikaa.  Sen lisäksi jatketaan srk perhekerhossa. Luultavasti uinnit jatkuvat myös syksyllä, on innokas uimari. Pohdin taaperojumpan ja muskarin jatkamista.. Ollaan niissäkin käyty ja hirmuisesti tykkää. MUTTA eikös tässä oo jo vähän liikaa? Muskarissa ja uimassa käydään yhdessä pikkuveljen kanssa (+toki minä), jos vaan saa sisarusryhmää syksyyn aikaseksi. Taaperojumpassa isin kanssa kahdestaan. Pitäskö kuitenkin kerhopaikka muuttaa 1krt/viikko? Toisaalta jos joku muu ryhmä ei toteudu niin sit voisi olla 2krt/viikossa kerhossa.. Ääh, hankalaa...

23.2.2013
Felize
Felize

Meillähän on kanssa aloitettu täällä kerho 2-vuotiaana,ja kovasti on pojat tykanny=)Mikä parasta nuo kaupungin kerhothan muuttuu maksuttomiksi ensi syksytä alkaen=)Haet sen 2 kertaa vko ja jos tuntuu liialta niin sitten vähennät=)Ton taaperojumpan ehkä karsisin pois=)

Kuitenkaan poika ei oo päiväkodissa,niin silloin ohjelmaa voi olla ihan hyvin enenmän..

24.2.2013
huiskutin
huiskutin

Täällä kaupungin kerho on 2-5 vuotiaille ja kirkon kerho alk 3 vuotta. Musta tuntuu, että oon niin kauheen huono keksimään aktiviteettia tolle lapsukaiselle, noista kerhoista saisi virikkeitä. Mä taidan kuitenkin varata 2krt/viikossa olevan kerhopaikan ja muutan sitä sitten jos siltä näyttää, että on liikaa.. Jää meille 3 päivää viikossa jolloin ei ole mitään toimintaa, saa touhuta omia :)

24.2.2013
Felize
Felize

Peesin riua

Kuulostaa tosi paljolta toi teidän harrastusmäärä mut kyllä tosiaan päiväkodissa aktiviteettia on kanssa paljon ja joka päivä. Meidänkin jannut siis päikyssä päivät.

23.2.2013
misukka
misukka

no miten sen nyt ottaa, meijän pojalla ei oo harrastuksia mutta toisaalta se on päiväkodissa, jjossa joka viikko on musiikkihetkeä, jumppaa, askartelua jne... :D Että äkkiseltään kuulostaa paljolta, mutta taitaa se meijänkii pienin tehä yhtä paljon :D

23.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...