seksiviikko sekä ilta! Mahtavaa! Lörppää! :D

jos täällä taaskaan on yhtikäs ketään :D

20.2.2013
riu
riu

heh, miki tuli tuosta sun koulujutusta mirleen et meillä ihan ekalla tän koulutuksen tunnilla opettaja käytti neljästä tunnista puolitoists siihen, et käytiin kurssikirjojen sisällysluettelot läpi, se oli kopsannu ne KALVOILLE. Siihen saakka mä olin elätelly toiveita, että ylemmällä korkeakoulutasolla vois tehdä tentit vaikka koneella.. :D karisi aika nopeesti se ajatus.

mies kokkaa jotai hyvää, ainaki tuoksun perusteella. se lupas kokata tänään ja sanoin et jotain a la carte tasoa, sit totes ääneen et voiski tehdä spaghettia ja piti vetasta pieni hepuli et spaghettia osaa idioottiki keittää, mä haluan jotain oikein hyvää.

mä oon siivonnu illan ku kaveri teki oharit :/ mutsemiymmärrettävä syy kun sen uus poikaystävä tuliki työreissulta päivän aikaisemmin kotiin ja tuore rakkaus on niin polttavaa :D

20.2.2013
Mummy83
Mummy83

Ajatella Marika,meidän huhtikuussa neljä täyttävä poika painaa 12,7 kg :D Hutkittu ja tutkittu useampia kertoja miksi kylkiluut paistaa läpi ja ruoka ei maistu. Ihan aliravitulta ei lääkärin mukaan vielä näytä, mutta syytä ei toistaiseksi ole löytynyt jatkuvaan kasvun hidastumiseen. Infektioastma on,jatkuvasti räkäinen, korvakierre (15 tulehdusta putkeen) oli alle 2v, hemppa on jatkuvasti viitearvojen alla..nyt viimeisempänä tutkittiin keliakia, kilpparit, allergiat jo useampaan kertaan..vastauksia ei oo vielä tullut, mutta negaa uskon niiden olevan. Hoitava astmalääke vaihdettiin nyt ja aloitettiin hoito ummetukseen! ( poika käy pikkukakoilla n.5-8 krt päivä ja päiväkotipäivinä (3xvk) ei ole kakkinut koskaan) Poika on kyllä ihan eri sarjasta ollut kuin muut, vastasyntyneestä asti, yli kilo pienempi syntyessään kuin muut. Ollaankin sanottu, että poika on Imatran tuominen :)

20.2.2013
tyttö
tyttö

Iltaa :) Meillä ihan tavispäivä lasten kanssa. Hiihtolomaviikkoa vietetään ja mies on töissä, eli autoa ei oo käytössä päivisin, joten kotiviikko tuli, eikä mummolassakaan päästä kälästelemään. Tosin perjantaina selätettiin vasta 12 päivän kuume-oksu-kakkatauti-episodi ja heti siihen perään kurkunpääntulehduksia muutama, tosin kuumeettomina. Itellä oli viikon nokka auki tossa välissä ja nyt taas on pää niin täys räkää ettei tosikaan.
Urholla oli täydet 2vk uskomattoman normaalin kuuloista hengitystä takana (estolääkitys puree nyt) ja oli saman pätkän ilman nenän valumista, toissapäivänä alkoi paksu räkä valumaan, vielä ei oo brakannut hengitys ja rohina puuttuu.

Ollaan reippaasti ulkoiltu tänään, luistelua ja pulkkamäkeä ap ja sitten nyt illasta oltiin tossa talon pihalla. Ihan mahtavaa kehitystä tullut esikon (7 v, menee syksyllä kouluun) luisteluun! Pojalla siis vahvaa aistiyliherkkyyttä ja tasapainon/painovoiman hahmottamisen häiriö myös, joten luistelu, hiihto, pyöräily jne tosi haasteellisia sille.
Rupeaa olemaan jo melkomoista taistelua tuo ulos lähteminen, kun ei haluais enää sakilla lähteä..tässä pihalla kun ei oikein ikäseuraa ole. Mutta mulle perusasia että ulkoilla pitää se 2 x päivä. Sitäpaitsi en oo vielä pojan antanut yksikseen ollakkaan, koulutaipaleenkin pääsee aloittamaan ilman yksinoloa.

Tänään onoma maha mallissaan 29+0 :) IHan villiä vauhtia mennyt aika. Vaatteita on hommattu jo riittävästi ekoiksi kuukausiksi, turvakaukalo, pinnasänky, perjantaina tilaan tuplat ja niihin vauvakopan..vkl mies rakentelee kylppäriinhoitotason jne. Ajatella, viimeistään 10 vk päästä meillä on vauva!! Ja meitä on kokonaista 7 :)

Äitiyspäivärahassakin saattaa tulla superiloinen yllätys ja nousta vuositulot 10000 siitä mikä on ollut kaikista edellisistä! Meillä kaikki neljä ekaa siis 4,5v sisällä, joten olen ns.samaa saanut kaikista..ihanaa jos menee näin :)

20.2.2013
tyttö
tyttö

No iltaa :)

Ollaan oltu ihan kotosalla tää päivä ja sain äsken vihdoin aikaseks värjätä nää hiukset :D Koitan tällästä luonnonmukasta väriä missä ei oo ammoniakkia, parabeenejä tai mitää mitä muissa hiusväreissä. Neukkutäti lähetti tänää postin mukana mulle jotain pikku vauvan ruokintavihkosia ku kysyin maanantaina neuvolassa et montas kertaa tollasta pientä pitää syöttää ku ei enää muista xD Myöhemmin mun äiti tulee käymään tässä meillä kattomassa poikia. Mies on ostanu kaapit täyteen karkkia ja keksejä ku mä paastoon pääsiäiseen asti enkä syö karkkeja/pullia tai keksejä ollenkaan ni tuo yrittää saattaa mut kiusaukseen xD ja yleensä ei tuo syö karkkeja melkeen ollenkaan :D

20.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Miki ihanaa yuommonen itsestäänselvyyksien kuunteleminen :D Mie osaan samaistua, nimim. istuin tunnilla kuuntelemassa asiakaspalvelusta. En ois ikinä arvannu että siellä neuvotaan tervehtimään ja hymyilemään!!! :O XD Millonkas teillä alkaa sitten se oikee opiskelu?

Taivaltaja meiltä taitaa puuttua ihan sama geeni :DDD Mie pien useinkii päiväkausia märkiä pyykkejä koneessa, lapset ei oo vieläkään saanu iltaruokaa ja siis mie en ees tiiä että missä meijän lattiarätti on että jos lattioita pitäs pestä :DDD

Misukka ei hitto, miten sie oot tuommosta menny lupaamaan??? ;D Meillä on pienin kanssa vauhikkaimmalla tuulella, mutta se onkii kerenny jo kuumeestaan parantua, toisin kuin no kaks muuta on vielä vaiheessa.

Janecco loistava idea! Voiskii tehä marjapiirakkaa! Vois ihan törsätä ja laittaa nesteeks appelsiinimehua kun sitä nyt kerrankii sattumalta on :D Ja meillä uppoo kanssa puolukkapiirakka tai punaherukkapiirakka hyvin :)

Mie sain jo toisen kouluhomman tehtyy tännään! Hyvä mie! :D Ennää ei ois ku miljoona jälellä, just ne kaikki isoimmat hommat :D Nooh, vähän kerrassaan jos tekis niitä... Kotitöitäkii ehkä vois periaatteessa pikkasen touhuta, niin täällä mahtus seassa asumaan :D

20.2.2013
riu
riu

Meillä on termiitit olleet likimain ihmisiksi. Nyt tosin tuntuu, että tuo pienempi on vähän turhan virkeellä ja vauhdikkaalla tuulella. Kai mun täytyy mennä rasvaa isännän selkä ku sellasta tossa lupasin.

Aivot jumii.

20.2.2013
misukka
misukka

Mie oon tännää tehny kouluhommmia ja lahonnu sisälle, sekä yrittäny kovasti olla hermostumatta meijän tyttöön. Eli siis tosi vaikee päivä :D Keskimmäinen geeniperimä on kippee tällä kertaa. Kohta ruuvan tekkoon ja jos saisn tän päivän loppumaan. Koti on ku kaatopaikka ja s pikkasen ahistaa, mutta en nyt viittis siitä stressata X) Onko jollakii ollu kiva päivä ja haluis jakaa sen meille muille piristämään? Aamu alko jo niin lupaavasti sralla työllä ja nean esikoisen synttäreillä :D

20.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...