kysymys, ulkoilusta

kuinka tarkkaan olette noudattaneet sitä -10 asteen pakkasrajaa.. haluaisin lähteä ulos, täällä nyt -13 ja mietin uskallanko lähtee vauvan kanssa. on nyt reilu 3viikkoa. isommat tytöt(5 ja 3,5)hyppii kohta seinille jos ei ulos pääse..  ihan siis yleisesti muutenki että miten olette tehneet nää ulkoilut kun on vauva ja pakkasta vähän enempi ku se -10.

20.2.2013
Mirkku85
Mirkku85

meillä just niin ku misukalla! :)

20.2.2013
riu
riu

Luin itse vasta jostakin tutkimuksesta, että suomalaisvauvat kärsivät kylmästä luultua enemmän.. Mieti kuin paljon ite tarttisit vaatetta, jos lähtisit ulos telttaan nukkumaan. Minä en pidä kovilla pakkasilla vauvaa ulkona kuin lyhyitä aikoja 15-30min, esim. kauppamatkan tai kun haen tyttöä eskarista.

Alle 10 asteen pakkasillakin puen hyvin, mutta silloin uskallan jättää jo ulos nukkumaankin. Mutta kyllähän puolessakin tunnissa toiset lapset saavat jo vähän ulkoiltua ja piristyvät :)

20.2.2013
ämppis
ämppis

Aloitettiin ulkoilu heti silloin kun täytti sen 2vkoa ja ekaks oltiin vaan pieniä hetkiä, ja nyt oon jo sellaisia tunnin pätkiä käyny vaunuilla. mutta täällä onki ollu tosi lauhat ilmat, ihan muutama pakkasaste oli viime viikollakin. että hyvät oli kelit ulkoilla. nyt on eka sellainen pv että on yli tuon -10.

20.2.2013
Mirkku85
Mirkku85

Laitat pienelle lämpöisesti vaatetta ja joku harso kuomun eteen ettei pääse viima sisään ni ihan hyvin voitte mennä ulos. Minä en o koskaan orjallisesti noudattanu noita ohjeita vaan ihan maalaisjärjellä. Keuhkojahan tuolla lämpötilarajalla suojataan mutta harso/liina kuomun edessä auttaa pitämään lämpöä rattaiden sisällä hiukka korkeammalla.

20.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...