1kk vauva ja kakan panttaus

Toi neiti on nyt 3pvää ollu kakkaamatta ja rupesin tässä miettiin,että onkohan mikä "normaali" kakkaamis väli..Aikasemmin kakkas kyll joka päivä,mutta nyt tosiaan on pantannu. Pienesti on mahavaivaa,mutta ei niin ett vaikuttas jo yöuniin.. Vähä nyt mietityttää,kun ei nuo muut oo ton ikäsenä pantanneet näin kauan..

20.2.2013
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Kiitti vastauksista:)

Jäämme siis odottelemaan sitä kakkaa,kun ei isommin vaivaa neitiä.. Ja tosiaan onhan se 3 pvää viel kyllä lyhyt aika.Laitto vaan mietityttään,kun ei nuo 3 edellistä tän ikäsinä tosiaan pantanneet..

20.2.2013
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Ei sitä tarvi "pakottaa" tuleen sitä kakkaa jos ei vauvaa vaivaa. Tuo on viä lyhyt aika olla kakkaamatta :) meilläkin kuopus truuttas kakat eka monta kertaa päivässä,mut sit yhtäkkiä just jostain kuukauden ikäisestä alkoi kakkaan vaan kerran viikossa. Pieri ehkä vähän enemmän mutta vaivannut se ei muutakun äitiä. Itellä oli tukkonen olo ;-) täysimetyksellä oli tuokin ja sit muistaakseni kun kiinteitä alettiin maisteleen niin rupes kakkaamisvälit lyheneen. Ja kun alotettiin d vitskuna rela +D3 tipat oli kans hyvä. Heti jos ne lopetti niin kakkas harvemmin.

20.2.2013
Äitiorava
Äitiorava

väittävät jotta normaalikakkausväli voi olla monta kertaa päivässä-viikko mut jos teillä on eväs pysyny samana ja yleensä tulee joka päivä ni pientä ummetusvaivaahan tuossa tuntuis olevan. Kokeile antaa vaikka mallasuutetta ihan lusikalla ja rintamaidot perään.

20.2.2013
misukka
misukka

Ei mitenkään älyttömästi vaivaa neitiä..Kyllä tuo yrittää saada sen kakan tehdyksi,mutta kun ei vaan tuu.. Pitäs vaan kokeilla tuo kuumemittarilla avittaminen.En oo viittiny kiusata toista sillä.. Lämmintä kylpyä,jumppausta ja jalkapohjia oon hieronu. Niin ja neitihän on täysimetyksellä..

20.2.2013
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

...hop....

 

ja oon kyll kokeillu muutamilla kikoilla,jos ois ne auttanu ja saanu kakan tulemaan..

20.2.2013
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...