G:Kuivausrumpu vai ei?

Eli kumpaa kannattajaa olet?

18.2.2013
Lintu4
Lintu4

senpä takia mie en kuivaakaan lakanoita rummussa, vaan vanhaan malliin vejetään ne ja laitetaan telineelle kuivumaan. Miun silitysinnolla ja halulla saaha sileät lakanat ei jää muita vaihtoehtoja :D

18.2.2013
riu
riu

Meillä on pian (toivottavasti) 5 lasta ja kaksi aikuista. Lähtökohtaisesti olen hanakasti tähän asti vastustanut kuivausrumpua..ja vastustan edelleen. Mies yllätti kk sitten ja haki kaveriltaan pari vuotta vanhan suht laadukkaan kuivausrummun, olin kiukkuinen. Meillä pärjätty hyvin kuivatussysteemillä, joka ei kyllä palotarkastajaa hymyilyttäs..mutta äärimmäistä huolellisuutta noudattaen palvellut meitä hyvin monta vuotta ja meillä ei todellakaan pyykit notku pitkin kämppää telineissä.

Noh, koitin olla ennakkoluuloton ja kuivasin sillä pari koneellista ja mä voin vakavissani kanssa väittää, että värit haalistui ja mm.trikoopaidat kutistui...
Mihin se nyt on hyvä ja mitä mokoma kapistus saa meillä tehdä, niin kuivata pyyhkeet ja liinavaatteet, peitot. Pyyhkeistä tulee pehmosia :)

Ilman kuivuria pärjättäs hyvin!

18.2.2013
tyttö
tyttö

Vuosia sitten kuivuri ostettiin ja enään en luopuis. On niin helppo lakanat ja kaikki hurauttaa ja se tekstiilipöly on vähentyny. Lastenvaatteet siellä kyllä kutistuu selvästi että miedolla lämmöllä saa ne käyttää jos käytän,usein ne kuivuu narulla :) Kesällä sit kuivataan ulkona.

18.2.2013
Äitiorava
Äitiorava

Ihan kylppärissä kuivaan ja yhdellä telineellä :) ettei meidän vuokra-asunnossa mitään erikoisia kuivaustiloja ole....

18.2.2013
marjaana
marjaana

Ei tuota meillekään olis varmaan hankittu jos olis tilat kuivata 15 koneellista pyykkiä :D

Meillä pannuhuoneeseen saa nippanappa koneellisen kuivuu ja jos se kuivuminen vie päivän ni ei saa 10 koneellista sinne kuivumaan millään viikon aikana.

18.2.2013
misukka
misukka

Meidän kuushenkisen perheen pyykit kuivataan narulla. Mulla ei oo koskaan ollu kuivausrumpua... Ja siis pesen n.15 koneellista viikossa :)

18.2.2013
marjaana
marjaana

Kyllä tuo rumpu on helpottanu meidän pyykkitaloutta kummasti. vakaasti harkittiin tuota siinä vaiheessa ku alko olee tuskaa saaha pyykkejä pestyä ku mihkään ei mahtunu kuivumaan. Sisälläkin meillä on melkoinen ilmankosteus ni ei tosiaan haluttu enää pyykkejä tänne roikkuman pariksi päiväksi ja pannuhuoneessa rajatut tilat. Nyt ei tarvitse miettiä et saadaanko pestyä kaikki pyykit vai pitääkö ruveta jollain hiustenkuivaajalla hurruuttamaan :D

Eli ehdottomasti kuivausrumpu, kyllä!

Ja kyllähän tuo joitain kutistaa. Mut ne onkii semmosia vaatteita joita ei suositella kuivausrumpuun laitettavan. Yhet elastaania sisältävät sukat porukat toi mulle thaikuista mutta ko heitin ne rumpuun ni niistä tuli esikolle sukat. Kyllä meillä hyvin monet vaatteet pyörii rummussa vaikka niissä sanotaan, että ei saisi. Eli nyt mulla on muutamat hihoista hitusen lyhyet poolopaidat. :D

18.2.2013
misukka
misukka

kuivausrumpu. Meilläkii on viien hengen pyykit enkä kerkeis siihen tahtiin virittää kuivumaan kun pitäs saaha puhasta. Pikkasen kutistaa joitakin vaatteita, lähinnä sukkia, mutta osaan ostaa jo sen verta isompia että ei haittaa :D Villavaatteita ja lakanoita en pyöritä kuivausrummussa, kaiken muun kyllä.

18.2.2013
riu
riu

Ja kutistaako se mielestäsi vaatteita?

18.2.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...