Meillä taisi käydä murtovarkaat tsekkauskierroksella

2 miestä kävi tuossa pihassa kääntymässä ja ku heti menin ovelle ku tuossa olivat ni vetivät Vartiotornin esiin. Asenne oli suoraan, että ei me mitään olla kauppaamasa mutta meillä olis tällänen ja kaikkihan on netissä et sieltä voi käydä kattelees jos kiinnostaa. Jäpikät lähti kohtalaisen nopsaan sit poies. Onkos niin, että Vartiotornia ei miehet kaupittele? Ko isäntä mulle sitä sit sano et taisi olla tsekkikierros heeboilla menossa, et missä on tyhjää käydä kylässä. Täytyyköhän tässä laitella peräti auto lukkoon yöksi ja siirtää lasketteluvehkeet varastoon ja laittaa lukkoki kiinni.

18.2.2013
misukka
misukka

Kyl mie laitoin paikallispoliisille viestiä et tämmöttisiä kyseenalaisia hiipparoijia kävi. Kyllä niistä jotenkii outo kutina persposkeen jäi.

19.2.2013
misukka
misukka

Onko ne teillä käyneet olleet kovin kiireisen oloisia ja viitanneet tyyliin nettiin, että tuolta voi käydä kattelemassa jos kiinnostaa? Ja suunnilleet et heippa moi me tästä mennäänkin....

Ku siis miun käsitys näistä kyseisen suunnan käännyttäjistä on enempi tuollainen mikiliinin kokema. Et ei lähetä kirveelläkään jos vaan kenkä saahaan oven väliin.

18.2.2013
misukka
misukka

Miehen mukaan ne on kaksi nuorta miestä tietyllä pukukoodilla tai sitten naisia. Tuo parivaljakko oli lähinnä vain outo.

18.2.2013
misukka
misukka

Munkin mielestä ne on naiset jotka kiertää ovelta ovelle eikä miehet.

18.2.2013
johqmoi
johqmoi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...