sunnuntai-iltaa :)

Saattaa tulla hiljanen ketju, mutta alotanpa silti :D

17.2.2013
riu
riu

iltoja :) vähä aika sit sain tyttösen nukkumaan, menee aina vähän myöhäsemmäks näin sunnuntaisin kubtulee takas exältä kotiin :) käytii tossa mun isääki moikkaa ja koiran kaa heitettii viel 8mais 2km lenkki. nyt syön jäätelöä, ja sit ehkä pari erää codia ukon kaa jos selkä antaa myöten sohvalla istumiselle ja sit vois suuntaa sänkyyn, vaikka nousinki vasta 12 tänään :D niin väsyttää pirusti ku yöllä herää puolen tunnin-tunnin välein ja hemppa ei oikee nouse ku en voi rautaa hirveesti syyä. noh, onneks enää 3vko laskettuun :D eli noin 5vko korkeintaan tätä tuskaa :D

17.2.2013
odevenks
odevenks

elämän pieniä ilja; mä löysin abcltä merkkareita. oon viidellä tai kuudella kauppareissulla metsästäny niitä ja aina hyllyt tyhjinä ja nyt löytys ja hitto et on hyviä !!

tyttö on mammalassa ja mä kotiuduin, käytiin miehen työpaikalla jamies kun oli kuskina (ihana saada sanoa näin ;)) nimä sain ottaa lasin viiniä jalukea kirjaa sillä välin ku se tarkisti varastoja tai jotain mitä lie. ah, ku oli ihana vapauden tunne. pienet on ihmisen ilot.

tytöllekki kiva viikko tiedos ku päsee kummitätinsä kans huomen luisteleen, tiistaina oli joku koko perheen tapahtuma mihin ne meinas mennä isommalla porukalla. sit oli pulkkamäkee ja uimista tiedos myös. :) mä meinasin treffata kavereita, syömään, kahvittelee, lasilliselle, leffaan jne :) ilo irti lapsivapaasta viikosta. :)

17.2.2013
Mummy83
Mummy83

Iltoja!

Mulla on pyykkivuoro justiinsa, ajateltii tilata miehen kaa kebabbia tai pitsaa :D äsken kävi taas (siis käy joka kuukaus) joku ulkomaalanen kaupustelija tossa ovikelloa soittamassa, en tietenkää avannu mut siis minuu niin sieppaa se ku aina ne käy jossain vaiheessa soittelemas ovikelloja ja myyvät jotain. No, ei aiheesta sen enempää. Muuten ollaan oltu ihan tässä kotona perheen kesken ja nyt katotaa American Idolii :)

17.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Lusto on metsämuseo. Kuulostaa tylsältä, mutta ei se ole :D Siellä on paljon pienoismalleja, saat arvailla mikä karva on minkäkii eläimen tai mikä on mikäkii puulaji, saat kokeilla paljon painaa puu ja miten se joustaa. Siellä on metsäkonesimulaattoria ja karhunluolaa, että huh miten helposti siellä pari tuntii heilaht. Kesällä meni vielä pitempään kun siellä on kaikkee toimintaa ulkonakin :D Ja siis se hiljanen huone on oikee aarre!

Sralla kaikki äitit on ihania :D Toivottavasti sitä itekkii onnistuu jotenkuten :D Vaikka siis tosiasia on, että miun äiti on ihan huippu, ja sisko myös ♥ Kyllä mie sen muistan niille sannookii :) Millonaks työ Sralla muutatte sitten sinne siun äitin tykö? Joka varmaan intona jo uottaa että sie tuut vahtimaan nuorison :D

Janecco siihen samaan ne miun laihikset aina loppuu :DDD Ruoka on hyvää ja liikunta on rasittavaa, niin minkäs teet :D Ois kiva ku oppis nauttimaan liikunnasta... :)

17.2.2013
riu
riu

Miun sotaleskeys on taas tältä erää ohi, huraa! Tai no melkein huraa :D Isännällä on taas niin paljon asiaa että mie en meinaa jaksaa kuunnella :D Just ruuan päälle tässä yritin esseetä tehä, mutta luovutin ja uotan suosilla että ruoka hiukan laskee. Ei ihan tuo ajatus luista X) Taijan joutessani pakata pienimmän kamppeet, se kun on menossa mummin luo yökylään :)

Viikonloppu meni ihan ok, eilinen Luston reissu oli ehkä parasta antia. Se on kyllä tosi hyvä paikka käyvä lasten kaa, suosittelen kaikille jotka itä-suomessa päin liikahtaa! Tää päivä ollaan vaan oltu, esikoinen on vuorostaan kippee. Vaikka ei aina ihan uskois, niin tehokkaasti se veljeensä kuitenkii kiusaa... X)

Mitteekä mammoille? :)

17.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...