Lemmikit + vauva

Miten te ootte totuttanut esim. koiran vauvaan? Tiiän et tää ei oo vielä itellä ajan kohtaista, mutta nyt kun muistan kysyä niin pakko se on. Eli meillä on kaks isoa (sisä-)koiraa ja ollaan tuossa mietitty jo nyt et miten ne sais tottumaan pieneen vauvaan. Toinen on varsin innokas ja toinen sitten on varsin mustasukkainen tapaus. Tämä mustispoika on ollu mulla pennusta asti ja tottunu siihe et ollaan kahestaan paljon, mitä nyt joskus käyny kavereita kylässä. Mut nyt mitä pitempään ollaan seurusteltu nykyisen mieheni kanssa sitä mustasukkaisemmaksi koira muuttuu: pihalle ei enää suostu lähtemään ilman et mä oon mukana ja seuraa mua tiiviisti koko ajan. Tämän kanssa vähä huolettaa et mitä se sitten on, kun huomion keskipisteenä onkin jokin pienempi ja hennompi, ettei sitten tule mitään mustasukkaisuuskompleksia. Toimisko tällaisessa tilanteessa aluks nukke, jolla totuttaa koirat pieneen kääröön, jota kannellaan edestakaisin ja et se ei oo mikään lelu? Lisäksi ollaa mietitty siihe alkuvaiheeseen koirille kuonokoppia, ettei ne vahingoissakaan pääse näykkäämään vauvaa. Miten te toimisitte/ ootte toimineet vastaavissa tilanteissa?

15.2.2013
miima_
miima_

Agressiivisuutta ei meillä oo, et vaikka toi ulosmeno on hankalaa nii koira ennemmin pakenee paikalta ku rupeaa ärhentelemään. En oo agressiivisena sitä nähnyt mitä nyt hyvin harvoin toisille uroksille on pitänyt vähän näyttää et kuka määrää. Ruokailu ei oo ongelma ainakaan tämän kanssa, kissakin jos sattuu tulemaan ruokakupille niin lähtee kyl sitte pois siitä kauemmas seuraamaan, ja ei hermostu vaikka iteki seisoo vieressä ruokailuaikana, toisesta sitten en niin ole varma kun se ei ny niin hirveän kauan ole mun kans ollu ja miehellä se on aikasemmin ollut täysin ulkokoirana.
Ja nyt kotona meillä on tietty alue missä koirat saa ja missä ei saa olla. Makuuhuone ja olohuone on kokonaan kiellettyä aluetta ja keittiöstä pysytään poissa sillon kun ihmiset syö tai kun ruokaa on pöydässä. Näissäkään ei oo mitään ongelmia ja rajat on varsin selvänä kummallekin pojalle

15.2.2013
miima_
miima_

Ehkä mustasukkainen on väärä sana kuvaamaan tuota meidä koiraa. Riippuvainen voi olla parempi. Ei se ärhentele kenellekään ja on tosi leikkisä kaveri. Ainoo ongelma vaa on tuo pihalle lähtö: sinne ei niin vaan mennäkään ja sisällä seuraa ainakin sivusilmällä et mä oon paikalla, enkä oo menossa minnekään.

15.2.2013
miima_
miima_

no mä ehkä ottaisin yhteyttä ongelmakoirakouluttajaan jotta on asiantunteva ihminen auttamassa tuossa mustisteluasiassa. Ihan selkeästi tuo alkaa jo häiritä teitä ilman vauvaakin. Kannattaa tehdä asialle heti jotain.

15.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...