kellään kokemuksia tästä tai vastaavista: Kärcher, Pesevä imuri SE 6.100

huoh, nyt kyllä menee hermot, kun lapset jatkuvasti sotkee meidän sohvia ties millä... :( Nytkin oli oliiviöljy pullo kaadettu vierassohvalle, ja äiti tykkää. Meillä ei oo mitään pesuriakaan, joten kovasti lämmittäis ajatus semmosen hommaamisesta.   Onko kellään kokemuksia noistä kärcherin pesevistä ja imuroivista tuotteista? Pitäis tosiaan sohvat saada puhdistettua ja mielellään myös matot tarvittaessa... muut paikat saan puhdistettua ihan luudulla ja pesuaineellakin. :) ja hinta sais olla enintään sen 300e.

14.2.2013
Halitintti
Halitintti

googlettelin noita kärcherin eri malleja ja jossain joku ihme pesulahemmo meinas, että mitään meijerituotteista tulleita tahroja ei kantsi sohvista ottaa ainakaan millään höyrypuhdistimella, kun se voi kuulemma polttaa ne tahrat siihen lopullisesti kiinni. :/

Ite oon nyt katellu tota pesevää imuria, kuulostais semmoselta meidän perheeseen sopivalta... varsinkin kun on tuo normaali imuritoimintokin olemassa. Enimmäkseen meilläkin sohvissa juuri mehua, maitoa, vettä, pissaa ehkä, mutta nyt tuli tosiaan noi öljytahratkin perhana. Ku sais edes suurimman osan pois, niin olisin niin kovin onnellinen. :)

14.2.2013
Halitintti
Halitintti

ei kellään tietoa...? o.O

14.2.2013
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...