limatulppa

tyhmä täällä kyselee. multa tuli tänää iso köntti jotai limaa :D ei ollu veriviirui niinku oon lukenu et limatulpas ois nii voiko tää silti olla se? :D esikosta en muista ees et ois lt tullu nii et ainakaa ite huomasin. viikkoja on tänää 36+2

14.2.2013
odevenks
odevenks

Mulla tuli esikosta limatulppa ainakin pari viikkoa ennen synnytystä. Mulla oli aikas vaalean keltainen ei mitään veriviiruja.

Mulla on molemmissa raskauksissa tullut valkovuotoa todella runsaasti ja sen kanssa välillä tuollaisia isompia klönttejä. Ei ole mitään tulehduksia tai muuta se vaan joskus jostakin syystä kerääntyy klöntiksi.

14.2.2013
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Mä bongasin limatulpan ekaa kertaa tuossa mun km:ssä. Se  tuli vauvan jälkeen vasta joten oli tosi verinen mut herranjestas mitä liisteriä se oli. Siis jos se on semmosta todella venyvää ja liisterimäistä ni on limatulppa. Värihän voi olla kai ihan mitä vaan.

14.2.2013
misukka
misukka

No mä bongasin ton pojan odotuksessa limatulpan, se oli sellanen keltanen räkämäinen limaklöntti. Oikein ihana :D Ei mullakaan ollu mitään veriviiruja tai muuta. Mut ihan se oli sellanen selvä, ei sitä voinu olla erottamatta että mitä oli, ei mulla normisti mitään sellasia tipu tuolta alapäästä :D En muista yhtään että kauanko meni synnytykseen, ainakin reilu viikko.

14.2.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...