Koira ja vauva

Heips! Millaisia kokemuksia teillä koiran ja vauvan ensitapaamisesta? Olisiko jotain vinkkejä miten kannattaa tuo sairaalasta vauvan kanssa kotiintulo hoitaa, ja koiran totuttaminen ja vauvaan tutustuttaminen? Meillä 2 ihan kilttiä pienikokoista koiraa, aika vähän kyllä olleet ihan pienten lasten kanssa tekemisissä....

14.2.2013
Soozki
Soozki

Meillä ihan saman lailla tehty ku puhilla... Tosin vanha sakunarttu kyseessä. Ja todella hyvin otti pojan vastaan. Nyt kun poika on 1v6kk on koira aina pojan sängyn vieressä kun nukutetaan ja sinne menee heti jos poika itkee. Hyvin Varoo ja poika sille kovin heittää palloa yms. Mutta meillä on myös koiralla oma paikka missä se saa aina olla rauhassa ja minne ei mene kukaan. Ei me, meidän poika eikä vieraat lapset. Se on todella tärkeä että myös koira pääsee nollaamaan ressiään rauhassa jos itse haluaa!

5.5.2014
teeko
teeko

Ekan vauvan kotiin viedessäni, oli vastassa 3 koiraa joista ei yksikään ollut vauvaa nähnytkään. Pienin 15kg ja suurin 55kg. Koirani ymmärtävät sanan "nätisti", joten kun kotiin tullessani laskin kopan maahan, annoin kyseisen käskyn ja koirat nuuhkivat varovasti kopassa köllivää ruttua. Koirien lelut siirtyivät ulos ja luut omaan nurkkaansa. Vauvan leluihin et ollut asiaa kajota. Ainoat tilanteet jossa koira kaatoi taaperoksi kerenneen lapseni, oli pihalla leikkitilanteissa. Lapsi kuitenkaan ei ollut moksiskaan pyllähtämisestä vaan naureskellen nousi ylös ja ns. hyökkäsi koiran kimppuun painiottein. Koirat vahtivat lasta yötä päivää ja vaikka vauvan huoneen oven suljin yöksi, avasi suurin koirista sen ja koko lauma nukkui pinnasängyn ympärillä koko yön. Hyvin vauvan kotiin tuominen sujuu kunhan koiralle ollaan oltu alusta saakka johdonmukaisia ja suhde omistajaan on luottavainen.

5.5.2014
Mekkis
Mekkis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...