pirskatin istukka 8(

hitto vie, kun on istukka tuossa edessä... eipä tunnu liikkeitä oikein nimeksikään. :/ Tökkäsy sillon ja tökkäsy tällön.... ja mä ku niin haluaisin nauttia noista liikkeistäkin, kun ei tiä tuleeko tätä enää koskaan uudestaan kokemaan. MURR!!! dodii, sainpas purata ärripurriani :)

13.2.2013
Halitintti
Halitintti

Noh, mieluummin se, et tietää sen istukan olevan siinä edessä kuin kuvittelee että se on siinä edessä :/

14.2.2013
misukka
misukka

juuh, mullakaan oikeastaan ollenkaan tunnu mitään liikkeitä kun itekkin oon liikekannalla... istuessa tuntuu ehkä noita tökkäsyjä, liikkeitä en saa selvitettyä yleensä ollenkaan. Nyt tänään on ihan hirmu- ihana ollu, ku on ilm. potkinu?! tuonne kyljen suuntaan, lähelle kylkiluita, niin ne sentään tunteekin. :) Mutta nää on tosi harvoja hetkiä...

14.2.2013
Halitintti
Halitintti

Jos mä oon liikkeellä tai seison, hyvin hyvin hyvin harvoin tunnen liikkeitä. Mutta kun mä istun niin alakertaa kolkutellaan minkä kerkiää, terkkarille eilen sanoinkin neuvolassa että varmaan pitää kylkiluista kiinni ja hyppii tasajalkaa :D Mutta istukkaa on täälläkin kirottu. Eilen neuvolassa terkkari totes että pitää sydänäänetkin kuunnella kyljestä kun istukka niin suhisee etupuolella.

14.2.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...