rintatulehdus vai vain tukos?

Auttakaa miten saisi tyhjennettyä rinnan kun rintapumpulla en saanut, eikä vauvalla ollut niin nälkä että olisi tyhjentänyt. nyt pidän lämmintä kauratyynyä rinnalla mutta vielä en ole saanut pumpattua. rinta on kivikova ja lämmin...... otin särkylääkettäkin kun aamupäivällä alkoi särkemään.

13.2.2013
Tanju13
Tanju13
2 years, 8-month-old toddler

Hyvä että sait apua! Kuulostaa hyvältä yhteistyöltä!

Mulla oli "paha" tukos nuorimman ristiäisten aikana ja mä tein sen päivän niin että imetin vain siitä rinnasta. Niin kauan ku pienikin kipeä patti niin tarjosin vain sitä rintaa ja vauva sai ilmeisesti aivan tarpeeksi siitä maitoa koska ei yhtään tiheemmin kuitenkaan imenyt. Ennen ristiäisiä pumppasin terveen rinnan ja ristiäisten jälkeen ja se riitti. Se patti oli kyllä kookaskin koska kolmas osa rinnasta oli kovettunut (mulla ei ole mitkään a-kupit).

15.2.2013
myrmeli
myrmeli

Rakastan lastani mikäli mahdollista niin vielä enemmän! Sai vaavi sen tukoksen imettyä auki ja kun masu tuli täyteen niin rinnasta vain valumalla valui kunnolla maitoa! Kiitoksia teille vastanneille.

15.2.2013
Tanju13
Tanju13

Ihan reilusti saa sit sitä tukosta painella jos on kunnolla tukossa. Lämmin auttaa. Ja jos sulla ei ole vielä kuume noussut niin tukos on vasta. Päivässä parissa voi sit tulehtua jos et saa auki.

14.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...