onko täällä lähiruokaintoilijoit​a? :)

Mie kiinnostun asiasta koko ajan enemmän ja enemmän :) Miulle on aina ollu tärkeetä että se ruoka ois kotimaista, mutta yhä enemmän kiinnitän huomiota siihen että se ruoka ois myös läheltä. Ei aina oikein ole valikoimaa, mutta siitähän se kysynnän myötä kasvaa... Kiinnostas tietää että onko muita asiasta kiinnostuneita ja että miten sieltä löytyy tarjontaa :)

13.2.2013
riu
riu

Mä kannattaisin mennen tullen ja palateskin lähiruokaa, mut ei oikein löydy meidän kaupoista. Ekana muistan lähiruokaa ihan tosta lähiSalesta niin Atrian broiskut tulee lähitiloilta. Ja sit on Ilomaito mikä tulee siis tuosta 25km päästä naapuripitäjästä. Kesäsin saa paremmin kun on tori auki, mut ei nois marketeissa oikeen meinaa olla. :(

13.2.2013
RJ89
RJ89

Kyllä mä tykkään kans lähiruokaa käyttää jos se suinkin on taloudellisesti mahdollista. Ja kovasti yritän itsekin ruokaa meidän pöytään tuottaa. Kun olisi vielä semmoiset tilat joissa ne tuotokset säilyisivät siihen asti että ehtii niitä hyödyntää.

Kyllä mua joku lähiruokarinki kiinnostaisi jos tietäisi sellaisen olevan olemassa. Täällä saa kivasti lähikananmunia ja kasviksia kesäisin. Meidän Cittari tarjoaa kivasti paikallisia tuotteita aina kun mahdollista.

13.2.2013
misukka
misukka

jipii en oo ainoo :D Tuntuu joskus että ite on ihan pimahtanut ku selitän lasittunut-katseiselle kaverille s-ryhmän kaupoista löytyvistä lähi-kananmunista :D

Lähiruoka tälleen talvella on hiukka kaksipiippunen juttu, koska sillä espanjalaisella tomaatilla voi olla pienempi hiilijalanjälki, se niin riippuu käytetystä energiasta jne. Mutta perunat on aina lähipottuu vaikka oiskii hiukka kalliimpaa kilolta ja samaten salaatit yms mahdollisuuksien mukaan :) Ja noissa o se hieno puoli että kun kysyntä ja tarjonta kasvaa niin se hintakii melko varmasti alkaa laskemaan :)

13.2.2013
riu
riu

hopsis :)

13.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...