Oisko se iltalörpän aika?

Mitäs muiden iltaan kuuluu? :)

12.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Jaksamisia Mummy! Positiivisesti aateltuna huomenna on jo keskiviikko ja sitte ollaanki jo voiton puolella. Mut ymmärrän et oot uupunu, ei sitä kaikkee kestä.

Ja Sralla, voimia sullekin! Onko tilanne niin paha ettei sitä voi korjata?

12.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

:( onko sralla ny niin sukset ristissä ettei mikään auta vai auttaisko erillään asuminen, jos se yhteenmuutto tuli liian pian?

mä oon ihan poikki koulupäivien jäljiltä ja tänään on vasta tiistai. Jotenki niin uupunu kaikesta, koulu, työt, koti ja näiden päälle vielä kaikki parisuhdeongelmat ni kyl on kesto koetuksella. Mut kuopissa on se hyvä puoli, että niistä on suunta vain ylöspäin.

12.2.2013
Mummy83
Mummy83

Janeccolle onnea uuden työpaikan johdosta! :)

Riun pienimmälle paranemisia! Meillä on pojilla vielä yskä ja esikon nenä alko tänää vuotaan taas.

Ai emmma on ihastunu? :) iteki muistan jotenki sen ihanan tunteen aina ku näki, kerran meinasin kävellä lasiovea päin koulussa ku jäin kattoo perään ja toisen kerran meinasin vetää bussista tullessa nurin ku meinasin unohtaa pari rappusta xD onneks ei tuo ukko muista nähneensä kumpaakaan tapahtumaa :D

Meillä pojat nukkuu ja pitäs nostella ne tavarat lattialta mitkä esikko levitti siivouksen jälkeen. Sitte pitäs laittaa putkenavaajaa keittiön lavuaariin ja peittää se jollain ettei kissat kiinnostu liikaa.

12.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

No eipä ihmeempiä mitä ei olis aamuketjussa käsitelty. Nappulat riehuu ja äippä liberoi kuopuksen nalle kainalossa.

Kohta iltapala-aika.

Illasta varmaan rakennellaan isännän kanssa palapeliä joka eilen alotettiin.

12.2.2013
misukka
misukka

Kaupunkipäivä! Oli ihanaa päästä vähä ihmisten ilmoille tänään tytön kans ja ihan vaan vähä shoppailtiin ;)

Nyt olis tarkotus mennä tuonne koululle kun siellä on laskiaistapahtuma, käydään laskettelemas ja syömässä makkaraa. Siinähän se sit tää päivä onkin :)

12.2.2013
marjaana
marjaana

MIe pääsin livahtamaan sohvalta, huraa!!! :D Meillä on pienin edelleen kippeenä, se on koko päivän kyhjöttänyt sylissä taikka kainalossa, nyt oli eka kerta kun pääsin livahtamaan silleen että se ei heränny :D On toinen aika reppana, juu ei siinä, mutta mie oon ihan jumissa kun oon ollu koko päivän sohvalla X) Tässä nyt meinasin tehä ainakii yhen kouluhomman loppuun ja uottelen että millon se isimies tullee kahen isomman kaa kottiin. Ei muuten mutta pakko ois saaha jo jotakii ruokaa... Kohta oon muuten kiukkunen X)

Keisarinna leikkaa miunkii hiukset! Mieli tekis saaha jotakii uutta tyyliä... Kevät on tulossa ihan selkeesti kun tekkee kaikkee uutta mieli :D

Onnittelut janecco! Ne on sopimuksetkii allekirjotettu, hienoa! Nyt kerkeet vielä hetken nauttia kotiäitiydestä ennen ku alkaa raataminen :D Oi voi juoksukoulu... Mie oon niin rapakunnossa että ajatuskii hirvittää X)

12.2.2013
riu
riu

Me ollaan ihan kotosalla oltu koko päivä, mies ja esikko nukkuu nyt ja me ollaan pikkumiehen kanssa hereillä. Kuudelta tulee mun äiti tänne käymään ja pitää vähän siistiä sen hiustenlatvoja. Eipä muuta kummosempaa, kahvia just juon ja telkussa pyörii kauniit ja rohkeat :D 

Ja oon myös siivonnu tänää pikkasen, huomenna on hyvä jatkaa :D

12.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...