eikö hedelmät ta kasvikset maistu?

Meillä ei maistunut hedelmät, ennen kuin yhdessä alettiin "leikkiä ruualla" Eli: tein heldelmistä erilaisia kuvioita lautaselle esim. liikennevalot tai kasvot, isommat lapset voivat itsekin osallistua ja johan alkaa hedelmät maistua. Sama homma salaatin ja kasvisten kanssa. :)

12.2.2013
Sarii
Sarii

vinkkinä keitettyjä vihanneksia ällöäville et kannattaa investoida haude/höyrykattilaan jolla voi tehdä kasvikset ilman vedessä lilluttamista!

Koostumus ei vety niin helposti ja kun ei kypsytä liikaa niin ihan parasta mitä voi olla :) menee ihan semmosenaan pienen voinokareen kera... makukin on parempi kun ei oo vesi laimentanu. Nam! :P

18.5.2013
snörre
snörre

mie oon niin natsiäiti että ruualla ei leikitä, piste. Mutta onhan se kasviksiakin tietty hyvä syyä... meijän lapsille maistuu onneks ilman temppujakin :) Tosin niille maistuu kaikki X)

31.3.2013
riu
riu

Meidän poika on syöny 4kk:en ikäsestä asti innoissaan kaikkia vihanneksia ja hedelmiä. Nykyään 15kk ikäinen ja oikein suuttuu jos ei ruoan yhteydessä hänelle tarjota esim. appelsiinia ja tomaattia.  Hän osoittelee niin kauan hedelmävatia tai jääkaappia, avaamatta suutaan muulle ruoalle, kunnes saa jotain sieltä. Ja sitten suu aukeaa ja syö samalla vihannestensa kanssa kaiken ruoankin. ;)

Näin meillä! =)

31.3.2013
hansof
hansof

Meillä kyllä maistuu, mutta olipa silti kiva vinkki :)

12.2.2013
Lissu8
Lissu8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...