nyt omii kokemuksia nopsaa

Eli synnärillä ollaan... Eilen illalla tulin supistukset tuli minuutin välein kaulaa vielä silti aamulla n. 2 cent jäljellä ja kahdelle sormelle auki onkoha edes mahdollisuutta synnyttää tai onko teillä mennyt kauan rupee ärsyttää parempi ite ryhtyy kätilöks ja ruveta luomuna saunas synnyttää

12.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

On kyllä alli... Täällä ootellaa vielä nyt lupasivat auttaa supistuksia katottaa mitä lääkäri nyt aamulla sanoo

13.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

peukut pystyssä et vaavi olis fiksumpi ku lääkäri :)

12.2.2013
misukka
misukka

Limatulppaa irtosi et eiköhä jotai tapahdu. Peukut pystyy

12.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

No teki mieli naama punasens huutaa et dorka lääkäri... Tuuppa ite tähä näiden kipujen kanssa laittavat kaikenmaailman pikku tyttöjä lääkäriksi... Mullaki pojasta viikkoja oli36 eikä sitä pidätelty autettiin sillä tipalla mut sitä hällä mitään kiirettä ole kun ei mitää itse tunne teki niin mieli kysyä et kerroppa monta lasta sä oot tehny mä oon kolme tää on iha perus mun tuurii

12.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

hääääh??? mulla on viikkoja 36 ja sanoivat et jos alkaa synnytys nii ei tarvii mitenkäö estellä eikä toppuutella menoa

12.2.2013
odevenks
odevenks

ääliö lääkäri! En muuta sano. Kävele pois vaan jos ei parempaa syytä lääkärillä ole sua kiduttaa ku et hän haluais sun olevan yliviikoilla.

12.2.2013
misukka
misukka

Kirjoitin pitkän jutun mutta hävisi eli lääkäri just oli kätilölle sanonu et siksi ei auta tai muuta paskaa koska MINULLA LIIAN VÄHÄN VIIKKOJA  WHAT TO FUCK!!! NIITÄHÄN ON JO 38 neukku tätin mielestä jo tosi hyvin saa kuulemma luomuna tulla jos on tullaksee ei kukaan jaksa tätä menoo synnyttää eihä mulla ole kun n.2vk laskettuun ihme säätöö jos nyt tyhjin käsin lähden niin en kyllä tänne tule vaik mikä tulis maata voi missä vain

12.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

oma kokemukseni on että pitäis kävellä ja ei sais pysähtyä kun supistaa niin pääsee synnytys käyntiin nopeasti ja huomaat pian et kaulaa ei enään ole.Ja perätilassa mulle sanottiin että pitää myös kävellä et mahdollisimman paljon et on helpompi synnyttää ja voin sanoa et kun kaikki noi viiden synnytykset käynnistynyt niin kyllä olen paljon kävelly niin on nopeasti myös syntyneet kun paikat valmiina.ja siis toi 5 oli perätilasynnytys ja voin sanoo että kaikkein helpoin synnytys(ei mulla vaikeita ole ollutkaan) kun pääsin sairaalaan niin tyttö synty samantien että eivät kerenneet kirjata mua sairaalaankaan. janyt tästä 6 varotettiin että pitää ekoista supistuksista lähtee...mutta onnea synnytykseen ja pian sulla nyytti kainalossa!! ihanaa!

12.2.2013
Sirpa73
Sirpa73

Onpas ihme tyyppejä. ei noilla viikoilla yleensä estellä sitä synnytystä jos lähtee tulemaan. Ei se ole sinullekaan hyväksi jos kovin kipeänä joudut kauan kärvistelemään.

Ota vaikka huoneessa vähän käppäilyä jos ei ne anna sun siellä käytävillä vipeltää. Vai onko ne sanonu jotain syytä siihen ettei sais kulkea ja laps syntyä? Perätila tai jotain vastaavaa?

12.2.2013
misukka
misukka

Ärsyttävää niin vietävästi kun eivät anna edes kävellä tai koita tipalla vauhdittaa synnytystä ei oo kuulemma vältämätöntä saada lasta heti kuka himputti täällä kokoajan ravaa tai uskaltaa mennä yksi kotii pitäs vielä koettaa hoitaa tää maailmassa oleva 4v poitsuki

12.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

Kyllä se sieltä tulee, usko pois.

Nyt vaan käppäilet siellä rauhaksiin käytäviä ees taas ja ku rupee supistaa ni lepoa et saa rauhassa tehdä kohtu töitä. Sit ko tyssää ni lenkille uudestaan.

Tsemiä. Nauti täysihoidosta. Mä vietin esikosta päivän osastolla ja oli kyl virtaa synnyttää ja olla ilman ruokaa monen monta tuntia ku yhen päivän sai syödä kokoajan. Mulla siis esikon synnytys kesti synnärille saapumisesta 33 tuntia. Ja ku kipeenä synnärille menin ni kätilö tylysti tokas et ei synnytys oo vielä edes käynnistyny. Mä muuten vaan olin kärsiny 4 tuntia jo kipeistä suppareista 2 minsan välein.

12.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...