Ehkäise rauskausarvet: rasvaa raskausaikana

Muista rasvata ihoasi koko raskausajan. Rasvaan normaalistikin lähes koko vartalon aina suihkun jälkeen, erityistä huomiota kiinnitin rasvaukseen raskausaikana. Päivittäinen koko vartalon rasvaus, erityisesti maha, rinnat, peppu ja reidet ehkäisi minulla raskausarvet kokonaan. En saanut minkäänlaisia jälkiä ihooni, sillä hyvin kosteutettu iho on todella joustava. Välillä käytin öljyä, mutta useimmiten kosteusvoidetta. Painoni nousi lähes 20 kiloa eli ihan reilusti ja palautiminenkin oli nopeaa joustavalla iholla, eipä nahka roiku yhtään. :)

12.2.2013
Tiikeri1
Tiikeri1

tästä on ollut joku tovi sitten tutkimustuloksiakin, muistan sen hyvin. Se tutkimus kertoo sen minkä jo moni muukin täällä: rasvaus ei ehkäise raskausarpia.

12.2.2013
riu
riu

En tiedä auttoiko rasvaus, mutta rasvasin ahkerasti eikä ole tullut kahden raskauden jälkeen ainuttakaan raskausarpea. Mutta rasvauksen lisäksi kuorin ihoa säännöllisesti että kuollut iho poistui ennen uudelleen rasvaamista. Ehkä se on tuo ihotyyppijuttu niin kuin muut kirjoittivat, mutta ei rasvaus varmasti haitaksikaan ole.

12.2.2013
hookoo
hookoo

Tästä on täällä ennenkin ollut juttua ja on tutkittua tietoa että rasvaus EI EHKÄISE RASKAUSARPIA. Voi vähentää, kyllä. Mutta suurin vaikutus on ihotyypillä.

12.2.2013
misukka
misukka

mä rasvasin hulluna ja silti maha repes oikein huolella ja ei tod palautunu :D on nii syviä ne arvet. mä en usko rasvauksen tehoon. se on ihan ihosta kiinnim mun äitillä ei tullu ainuttakaan ja se ei rasvannu koskaan

12.2.2013
odevenks
odevenks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...