*huoh*menta :)

kukkuu!

12.2.2013
riu
riu

Onpas tämä aamu ja aamupäivä menny nopsaa; lähdin vauvan kans kaupungille heti ku oltiin viety eskarilainen koululle. Metsästin imetysliivejä ku edelliset meni rikki, samalla ostelin jo neidille kesäks jotain vaatetta ja yllätys; lankaa :) Just vasta tultiin kotiin ja herkuttelin kuumalla kaakaolla ja donitsilla.

Nyt pitäis pari taulua laittaa valmiiks ku ostin kehykset niihin (siis ristipistotauluja) ja varmaan noi keskeneräiset käsityöt täytyis tehdä valmiiks jotta voin alottaa pitsisukkien teon :)

12.2.2013
marjaana
marjaana

En mie yleensä oo näin tuuliviiri. On tässä siis jotain kummaa ilmassa.

Mut ukko kahtelee, et jahas. Näkkeepähän. Ei se ees kommentoi kaikkia mun ailahtelujani tällä hetkellä. Nyt ko oon tän vauvanteon kans menny laidasta laitaan ni sillon ku sanon et ei me voida ni se vaan tuumii et no koskas se hyvä hetki sit on. Ei koskaan, joten antaa palaa vaan. Onneksi se tietää et nää mun ei me voida- hetket on vaan hetkiä eikä mua tosiaan haittaa jos vaikka beibi saataiski alulleen. Enempi haittaa jos ei saaha :D

12.2.2013
misukka
misukka

misukka sinoot ihana kun oot tollanen tuuliviiri :D Miten teillä isännyys pysyy perillä kun mieli vaihtuu monta kertaa päivässä :D Vissiin on jo ihan tottunu :)

Mä häippäsen kans lumitöihin. Meidän jäbä ei malttanu eilen nukkua päikkäreitä että oisin ehtiny kolaamaan, isännyys tuli töistä ja oli taas niin pipi että voi kamala (miehet sairastaa au au voi voi) eikä voinu kolata. Meinas että tänään mennään koko perseen eiku perheen voimin, mutta mä tiedän että au au voi voi jatkuu tänäänkin :D Joten, näillä aviovuosilla, pistä paska asialle ja tee ite perässä :D

12.2.2013
iputin
iputin

Ai hitsi. Pitikös mun lähtee sinne piikitettäväksi... Jospa mie kuitenkii ottasin ja söisin jotakii ensin ko vattassa kurnii ihan kauheesti.

12.2.2013
misukka
misukka

Voihan se olla, että onpi täti sit muuttanu mielensä jos ei kerta häikkää ole ollut ja painoki pysyny kurissa.

Ei munkaan hoitajani käskeny mun mennä vuosi synnytyksestä kontrollirasitukseen ku kärähin kuopuksen aikaan paastoarvosta (tasan raja-arvo) ja kotimittaukset oli aina ok. Vielä kysyin siltä ni totes että tuskin on tarvetta.

Ihanaa ettei oo sulla kauheesti vaivoja. Saa todella nauttia siitä raskaudesta ku pystyy olemaan ja kulkemaan. Nyt rupes taas pukkaan sitä vauvakuumetta jota aamusta valitin ettei vois vähempää kiinnostaa... Näin nää mun tunteeni heittelee. Ihan hullua.

Ainiin, ja onnea pienelle käppäilyn jalosta taidosta.

12.2.2013
misukka
misukka

Neidin syntymäpainohan oli sen 940g kun niillä viikoilla pitäis paino olla se n.1500g. Junnu kasvo koko ajan alakäyrillä, synty sen 41+1 ja paino 3385g et hyvin kasvo kuitenkin. Tämä menee kans siellä alakäyrillä.

Molemmissa raskauksissa oon ollu rasituksessa, ekasta siksi kun lähtöpainoa oli kilo liikaa, toisesta sitten kun heti alusta se paino nousi ja nousi, lopulta sen 20kg. Mutta ihan normiarvot mulla on rasituksissa ollu. Pojan aikana tuo paino nousi ihan sen takia että ruoka maistu vallan hyvin enkä pystyny kipujeni kans liikkumaan. Nyt oon elämäni kunnossa ja painan menemään ku vallan raskaana oliskaan. Ja oon asennoitunu siihen että en valita ja välitä kivuista ja kolotuksista kun näitä viimeisen kerran on.

12.2.2013
iputin
iputin

Ai se oli vasta 23 viikkoa kasassa. Sulla tosissaan lapset jää pieniksi jos nyt jo alkaa himmailee kasvussa. Mut 3 viikkoa on siis sun neukkuhoitsulla aikaa muistaa et rasitukseen pitäis mennä.

Oliko sulla niissä muuten mitään hämminkiä aiemmin?

12.2.2013
misukka
misukka

Nyt mä ehdin vastata misukalle ja janeccolle :) Misukka, mulla on nyt 23+0, harppattiin tossa ennen rakennetta 5 päivää takasi päin. Yritti se rakenteessakin että taas harppais 4 päivää lisää taaksepäin, mutta kun ei nämä vaan kasva.

En minäkään oo koko ajan haukkana perässä. Eilen otin koppeja melkein lattianrajasta että vähän oppis varomaan. Mutta ei... Tänään ei niin keskittyny tuohon sohvaan aamutouhuissaan vaan kävellä töpötteli menemään...snif.. äiskän vauva :)

12.2.2013
iputin
iputin

Eipä ne Miki siullekaan liian pitkää varoaikaa tuossa opintojen alotukseen jätä. Etköhän sie sinne pääse. Ihme olis jos et pääsis. Mitä oon tässä juttujas lueskellu.

12.2.2013
misukka
misukka

Voi KÄÄK sentään. mie oon ihan lirissä noihin kuopuksen vaatteiden kanssa. Mulla on valehtelematta tuolla kaapissa tungettuna nyt ehkä 20 kollaria/hupparia + tusinan verran kollarihousuja, lyhyt- ja pitkähihasta paitaa joka lähtöön ja vielä olis korillinen vaatetta mut ei tilaa mihin laittaa.

Huooohhhh. Täytyyköhän mun kohta ruveta myymään noita pian sopivia vaatteita pois ku niitä on NIIN PALJON etten tiiä mihin niitä laittaisin!

12.2.2013
misukka
misukka

No ohoh. Tuli mustaan päivään piristystä. Mie oon voittanu 2 kpl finnkinon leffalippuja. Pitäsköhän laittaa lottoki vetämään jos näin alkaa arpaonni suosia...?

Vai oisko se jo ylilyönti?

12.2.2013
misukka
misukka

Meiän kuopus otti ja tippu pariin otteeseen alas sohvalta. Yhen kerran kuperkeikkana. Sen jälkeen se on jotenki tajunnu, et sohvassa on reuna. Kyllä se silti aika reunalla aina härvää mut ku ei tuo tiputus o kovin iso ni mie aattelen sen niin että kokeilkoot. Eihän se opi jos kokoajan juoksee perässä. Ku ei kielloillakaan tunnu olevan mitään merkitystä. Kattoo tillittää vaan ilkikurisesti ja kokeilee et vieläkö kiellät.

Kokeilkoot. Samaa mä sovellan isompaanki et kokeile sitte jos et puhetta usko ja sit perään kysyn et oisko kannattanu uskoo ku sanoin. Että en mä turhaan kiellä.

12.2.2013
misukka
misukka

Ei se verikokeeseen meno haittaa mut se kilometrin jono haittaa :D Päätin, että kokeilen myöhemmin uudestaan ku siellä ei o sataa mummoa ennen minuu menossa.

Sullahan on mukavasti paino pysyny kurissa. Eiköhän se hoitsu pian keksi et sun pitää sinne rasitukseen mennä. Eikös sulla o kohta se maaginen rv26 menossa vai joko menikin? Mie en o kartalla ko tarttenu niitä omia viikkoja laskea enää pitkään aikaan.

12.2.2013
misukka
misukka

Heipat teidän heiluville! Meillä täällä jo aamu hyvässä vauhdissa. Vauhdissa tosiaan, tuo meidän 11kk nappula oppi viikonloppuna ottamaan sen 4-5 askelta ja eilen sitten kiipeämään sohvalle. Ei vaan oo jätkällä mitään käsitystä miten sohvalta voi tulla alas saatikka että sieltä voi tippua. Huomenna mulla olis neuvola ja en tajua miten saan tuon jäpikän pysymään aloillaan sen aikaa kun on pakko ottaa mukaan.

Lumitöihinhän tuo pitäis sitten päivällä mennä ja jos perkkais vaatehuoneesta vaatteet syrjään joihin ei mahdu kuin ehkä vasta syksyllä. Ei olis joka aamu niin iso homma etsiä sopivaa päällelaitettavaa. Niin ja tietty pullaa pitää leipoa :)

Janeccolle jeeeeeeeee.... Onnea uudesta työstä!! Riulle heräämistä tähän päivään :) Ja misukalle persuksen irrotusta. Eikö oo jännä että se on tuo verikokeisiin meno sellanen joka on vihonviimestä hommaa tärkeysjärjestyksessä. Mullehan terkkari ilmotti heti ekassa neuvolassa että sokerirasitukseen on mentävä. Mä niiiiin vihaan sitä. Nyt se ei oo sit sanallakaan siitä puhunu kun mun paino on tällä hetkellä +-0 ekan neuvolan lukemista ja en tokkiinsakkaan kysy että pitääkö mun sinne mennä :D

12.2.2013
iputin
iputin

Onnea janecco! Ihan huippua! Mie niin toivon, et joku mun työhakemuksistani tärppisi ja pääsis töihin. Erityisesti yksi paikka himottais ihan tosissaan mut tuskin ne mua sinne ottaa.

12.2.2013
misukka
misukka

Huomenta

Mä kävin tiputtaa lapset tarhaan. Varmaan tuntuu hassulta sit ku kuopus menee taas pph:n luo ku täytyyki tiputtaa eri paikkoihin lapset. On tää ollu niin helppoo ku esikon jättäny ottaa vaatteita pois ja ite menny oven toiselle puolelle riisuu kuopusta ja esikko pärähtää omalta puoleltaan halimaan mut ja kuopuksen ja painuu leikkimään. Jotenki niin helppoo ja vaivatonta.

Kävin pyörähtää terkkarissa labran edustalla ja totesin, et antaapa olla. Mun pitäis siis 14 päivään mennessä käydä luovuttaa taas verta et on sit tulokset kasassa 28. pv ku on se jälkitarkastus. Sanoivat et 2 viikkoo menee tuloksis, et olis hyvää jos kävisin vaikka päivän tai pari ennen siellä labrassa et saa varmasti tulokset sinne jt:een. Huominen on niin juoksupäivä et lienee paras jos tänään menisin. Kattellaan jos saa tossa päivemmällä pyllyn penkistä ni vois käydä piikitettävänä.

Hiukka herätti ihmetystä ku yksi farmarisaabi oli parkkeerattu poikittain terkkarin ahtaalle pihalle parkkiin. Tosi kiva tälläseen aikaan, ku väkee on ihan hurjana liikkeellä muutenkii ni sit yhet vie tollasella rotiskolla 3 paikkaa. :/

Edelleen lasten vaatekaapit kaipais pienten vaatteiden poistoa hyllystä. Pitäisköhän tässä aktivoitua ja lähteä tyhjentämään kuopuksen kaappi.

12.2.2013
misukka
misukka

Kohtalaisesti väsyttää... Pienellä miehellä on edelleen kuumetta ja se nukahti uusiks sohvalle. Taijan kohta itekkii mennä vielä nukkumaan :) Keskimmäisen geeniperimän vein tarhaan, saa se ees jotakii toimintaa ku en mie sen kaa pääse ees pihalle tännään. Tyttö on lähöillään kouluun ja isimies nukkuu onnellisena. Ja niin kohta miekii :D Hiukka myöhään valvoin männä yönä ja nyt sitten unettaa.

Tännää ei oo ohjelmassa oikeestaan mittään, kouluhommia yritän saaha alta pois mutta se ois sitten siinä. Meinasin että veisin kaikkien luistimet jäähallille terotettavaks, mutta kuhan nyt kahtoo että miten tuo isimies herrää :D

12.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...