tämitähä lörppää! :D

kukkuu?

11.2.2013
riu
riu

kukkuu mie höpäjän täällä yksinäni! :D mulla on viikonloppuna koulua ja mies lähtee tyttöjen kanssa anoppilaan. ja mie sain ryyppykaverin lauantaille!! :D yläasteaikaisen parhaan kaverin kans on ruettu pitämään taas yhteyksiä ja se lupas tulla mun seuraks lauantaina. on se jännä miten vieläkin monen vuoden jälkeen jutut osuu yksiin. :)

12.2.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

iltoja, koulupäivä täälläki, mut ei kyllä mitään uutta tietoa pysty syöttään päänuppiin enää, oli vähän korkealentoista osa opetuksesta.. :)

tänään on tytön nimpparit ja mä unohdin totaalisesti, hän olis halunnu päiväkotiin viedä jotain herkkuu sen kunniaksi, mut eipä muistettu. oli sit halaillu kaikkia sen sijaan :) ilta ollaanki skypetelty isovanhemmille toiselle mantereelle ja tänne suomeen mammalle ja kummitädille .

mä oon kohta tunnin keittäny yhtä pohjaan palanutta kattilaa eikä se töhnä vasn lähde irti, ideoita?!

tsemppii riu tehräviin, viime hetki on ylernsä se paras hetki tehdä ;)

11.2.2013
Mummy83
Mummy83

Mie olin tännään koulussa pari tuntii ja tekasin yhen esseen valmiiks tuossa aiemmin... nyt toinen tehtävä tekeillä ja pitäs olla tännään valmis. Kahellaa miten käy X) Olin äsken keskimmäisen kaa kiekkokoulussa ja voi jesta ku se oli reipas poika! Ihan oli ilo katsella :) Ja kottiin ku päästiin niin pienin oli nukahtanu isänsä syliin. Kiikutin sänkyyn ja kohta isänsä mittas lämpöö niin se oli vähän päälle 38. Tiiä miten suurelta osin se johtuu takasta, mutta kyllä sekkii kertoo jotakii kun toinen ei ees herrää vaikka korvaa piipataan. Voi kehno :/

Mitäs sannoo mammat? :)

11.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...