lölölölölöl :DDDD

ei tiällä oo kettää kuitenkaan mutta alotanpas silti ketjun, lällätilää :D

10.2.2013
riu
riu

kaikki! nyt vaan sellanen fiilis, et ihan sama... elämä vähä potkii taasen pientä (tai ei ny niin pientä) ihmistä.. ei mitään maata mullistavaa, mutta paljon pieniä asioita.. eniten ärsyttää se, et ku tammikuu elettiin mun äp-rahalla ja nyt ku vihdoin kela myönsi etuuksia niin ne v...u kadotti ne rahat... hienoo, tonni jossain.. me niin tehdään tästä kantelu..

isäntä kans on oikeen ryhdistäytyny, nimittäin nörtteilyssä.. ei sitä saa tietokoneelta pois muuta ku syömään ja paskalle! sit ku laitoin sen syöttämään likalle iltaruokaa niin se vaan ähisi ettei siitä mitään tuu.. sitte kehtaa naljailla mun pienestä sievästä masusta, joka siis samankokoinen nyt ku silloin ku alettiin oleen yhdessä.. ei vaan kauheesti piristä.. itepä läskini kannan.. avautumista oikeen, mutta kummasti se helpottaa! kiva jos joku jakso lukee :)

10.2.2013
marjaana
marjaana

Juu lörpät löin pystyyn ja sitten saunottiin, syötiin pullia ja pesut päälle niin olihan tässä kaikenlaista pientä hommaa :D Nyt se ois tääkii päivä oikeestaan käsitelty :)

Mitteekä se marjaana ei jaksa? Tosin johan se on ilta niin ei tässä tarvii ennää mittää jaksaakaan :D

Beibi sain mie ne siivoomaan! Tarpeeks hyvin ku lahjoo, kiristää ja uhkailee niin kyllä se näköjään siitä :D Huone on melkein imurointikunnossa, ja kun miettii että miltä se näytti alunperin, niin... Kesällä pittää ottaa projekti ja laittaa kaikki turhat roinat pois tuosta huoneesta. Sitä ennen ei taatusti kerkee X)

Mie leivon aina sillon tällön lasten kaa, sitten ne saa auttaa ruuanteossa aina ku halluu. Esikoinen on tosi hyvä ruskistamaan jauhelihaa ja ei tuo tokavekarakaan paljoo huonomaks jää. Pienin on vielä hämmentämis-iässä :D

10.2.2013
riu
riu

Diipadaapa... v...u ihan sama, mä en jaksa..

10.2.2013
marjaana
marjaana

No se on semmonen peli, et peruspeli on ihan kohtuullisen kokoinen mut jokaisesta lisäosasta saa lisää palikoita ja nappuloita jotka sekottaa ja muuttaa koko peliä. Mut siis periaate on se, että pienehköjä laattoja laitetaan pöytään tietyin säännöin ja pelialue leviää joka laatalla. Ihan hauska on.

Mä luulen, et kuhan nipsaan kuukupin tapista pätkän pois ni se ei enää haittaa ollenkaan.

10.2.2013
misukka
misukka

Kukkuu!

Herkuteltu laskiaispullilla ja kuvailtu puolivuotiasta :)

Tässä suunnittelen käsitöitä; nyt on työn alla kaulahuivi kuopukselle ja sitten ajattelin kutoa itelleni pitsisukat.. Yhdestä blogista löysin kivan idean; neuvolakorttiin kangaskannet! Ajattelin kokeilla :)

10.2.2013
marjaana
marjaana

mimmonen peli se tuo on? Jommonen peli jos ei meinaa pöyvän ääreen mahtuu :D

Mie oon miettiny tuota kuukuppia, mutta luulen että en vois elää sen kaa just tuosta samasta syystä. Minnuu häirihtis suunnattomasti jos tuntus koko ajan jotakii X)

10.2.2013
riu
riu

Löllölöö :D

Meillä isännys laittelee Carcassonea ruokapöydälle levälleen että päästään pelailee tässä piakkoin. Peruspeli + 5 lisäosaa. Tulee varmaan hauskaa. Katotaan mahdutaanko ruokapöydällä tuota pelaamaan. Kai tuo ny vielä.

Esikko piirtelee ja kuopus härvää minkä kerkiää.

Mie oon tämän päivän tehny tuttavuutta kuukupin kanssa. Kai tuo kroppa kohta alkaa tuohon tottua. Vähän hassulta tuntuu välillä mut se on varmaan se tappi ko häirittee. En o vielä lyhentäny. Vähän on sellanen fiilis ko olis tamponi vähän huonosti paikallaan.

10.2.2013
misukka
misukka

Mie komennan lapsia siivoomaan huonettaan... eilen komensin kanssa, lopputulemana huone oli sotkusempi :DDDD Että jännityksellä uotellaan... :D

Meillä muksut kävi elokuvissa miun äitin kaa, pieninkii oli ekaa kertaa leffassa ja hyvin oli jaksanut. Kyllä se näköjään kannattaa kulettaa kaikkialle mukana kun niin yllättävän nätisti osaavat jo olla :) Ruokaa tässä teen ja jälkkäriks ois sitte niitä laskiaispullia :P

Mitteekä mammat? :)

10.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...