Luottotiedottomalle TÄYSKASKO mistään v-yhtiöstä? :o

Justihinsa siis sillälailla, ostettiin uusi autokainen ja oltiin ottamas Ifissä täyskaskoa, mutta koska luottotiedot on mennyt niin ei saada sielä täyskaskoa vaikka sen maksais viideksi vuodeksi eteenpäin. :o Onko siis sellaista vakuutusyhtiötä missä sais täyskaskon myös kun on luottotiedot mennyt?

8.2.2013
RJ89
RJ89

hookoo, :D :D ! Niin oot. :D

Mutta joo, laitoin tossa menemään kaikkiin vakuutusyhtiöihin tarjouspyynnöt, niitä odotellessa. Ja laitoin vielä että saako niitä edes kun on tilanne mikä on.

9.2.2013
RJ89
RJ89

Mä luin eka että lukutaidottomille :DDD Joka taidan siis itse olla ;)

9.2.2013
hookoo
hookoo

Siis, hommahan menee niin että luottotiedottoman pitää maksaa vakuutus kuin vakuutus vuodeksi eteenpäin, siksi mä olenkin nyt hiukan halolla päähän lyötynä että wtf, miksei muka saisi täyskaskoa. Ja kysyin vielä tädiltä että siis en saisi vaikka maksaisin nyt heti 5v eteenpäin ja sanoi että ei, et saa.

9.2.2013
RJ89
RJ89

Toi maksujen vaatiminen etukäteen on sallittua. Pitäähän vakuutusyhtiön olla varma, että saa rahansa. Mut nykyisen lain mukaan vakuutusta ei saa hylätä ilman pätevää syytä ja luottohäiriömerkintä ei ole enää pätevä syy.

8.2.2013
misukka
misukka

Näköjään If ja Tapiola hylkää noita vakuutuksia laittomasti. Asiasta voi valittaa Finanssivalvonnalle.

Minä kyllä ennemmin vaihtaisin vakuutusyhtiötä koska voi vaan arvailla ettei korvausten hakeminen tule olemaan näiden firmojen kanssa koskaan helppoa. Minä en esmes oo ikinä saanu rahoja IFistä ku yks motoristi kolaroi kylkeen. Oli sen motoristin vakuutusyhtiö.

8.2.2013
misukka
misukka

Ahaa.. Kiitos misukka, pitääpä nyt vähän tätä tutkia. Koska munkin mielestä se kuulostaa tosi oudolta ettei sitä saisi.

8.2.2013
RJ89
RJ89

anteeksi. Vakuutussopimuslaki, ei vakuutuslaki.

8.2.2013
misukka
misukka

Eipä ole tullut mieleenkään, että luottotietojen puuttuessa voidaan evätä kaskovakuutus. Laitapa kyselyä vaikka kaikkiin vakuutusyhtiöihin.

Tuossa googlettelin jonkin verran ja 1.11.2010 vakuutuslaki on muuttunut siten, että pelkän maksuhäiriömerkinnän vuoksi vapaaehtoista vakuutusta ei saa evätä. Ja jos vakuutus evätään ni pitää saada kirjallisena syy.

8.2.2013
misukka
misukka

En tiedä tästä, mutta sinä tiedät lapsesi nukkumatavoista.

Jos haluat, käy vastaamassa mun aloittamaan ketjuun.

8.2.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...