meille on kasvamassa eläintarha!

kyllä:D! hauvavauvan poismentyä  meille jäi nuo kaksi moppia.  ja 6 rottaa. noh, periaatteesta meiltä on  aina löytynyt koti niille sympaattisille turrikoille, joita kukaan  muu ei ole huolinut  syystä tai toisesta. niinkuin se kuntoutettu pentukin. viikko sitten kävin pelastamassa sitten pari kotinsa menettänyttä rottaa. samoihin aikoihin löysin vihdoin ettimäni seeprahiiret.  niistä on nyt kolme odottamassa noutoa. nyt  tuo myyjä tarjoaa vielä yhtä  yksinäistä, joka ei tule toimeen  muitten kanssa, eikä sitä siksi ole kukaan huolinut. eihän tämäkään nyt sinänsä olisi kuin järjestelmäkysymys. jakaa yksi  iso häkki kahteen osaan tms. MUTTA. sitten  on vielä se isoin MUTTA:D mies jäi edellisestä suhteesta kaipaamaan ennenkaikkea  koiria,  jotka jäivät eksälle. tälle on jo vuosia sitten luvattu samanmoinen koira, janyt toinen likoista ilmoitti löytäneensä  täsmälleen sen oikean pennun. pentu on varattu  ja nouto sovitaan viikon päähän. kyllä nyt jumankauta meillä alkaa olla vilskettä sen verran ettei tule kyllä  vapaa-ajan ongelmia:D vähän tässä pohtii että kuinkas  tää sumplitaan siten että kaikki  saa tarpeellisensa ja huomiota ja rapsutusta ja rakkautta  eikä meilläkään  hukuttaisi puruun, papanaan ja karvaan:D huh. noh, kainaloisia vain enemmän:) vauvakuumeen siirtoa taas vuodella eteenpäin xD

8.2.2013
Blanco
Blanco

ne on puoliviliintyneitä, 3 on sellasta et tulee vaa lähelle mut ei anna koskee, muut sit antaa koskeekki ja nää jotka saa olla sisäl on iha sylikissoi. ja ei, ei olla julmia eläinrääkkääjiä, ulkona olevilla on terassilla lämmin vuorattu koppi ;)

8.2.2013
odevenks
odevenks

meilki 11 kissaa ja koira :D kissoista tosin vaan 4 on sellasia jotka sisään saa tulla

8.2.2013
odevenks
odevenks

hih:D

8.2.2013
Blanco
Blanco

käyt vaan hakemassa  jonkun hauvan  ja sanot  että tää nyt vaan tuli meille:D tai sit otat jotain terraariohiiriä. eihän ne oo koskaan tiellä eikä vaadi mitään tunnin iltalenkittelyjä tms.. :)

8.2.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...