torstai toivoa täynnä :)

Etenkii ku miun äiti kävi kylässä ja leipo pullaa ja sämpylää meille :D

7.2.2013
riu
riu

ei se vaaleanpunaisuus muuten, mut tytöllä on kaikki seinät vaaleanpunaisella maalattu. meinasin et jos jotain rauhottavaa vaaleaa vihreetä tai sit semmoista vaaleenvihree-vaaleanpuna-valko raitaista tmv. mä tykkään vaalean vihreestä makkareissa, muut makkarit on sen värisiä. mut tulis valoisammaksi ku olis vaaleammat seinät..

7.2.2013
Mummy83
Mummy83

iltaa. mä selailen sisustussivuja jamietin mitä kaikkee kivaa tytön huoneeseen keksis. lähinnä mä haluan vaaleanpunaisista seinistä eroon ja jotenki viihtyisämmäksi.

vaik mitä koulujuttui pitäis tehdä, mut ei jaksa. :) mä panikoin sit viikonloppuna ennen alkuviikon kontaktipäiviä.

7.2.2013
Mummy83
Mummy83

Mies sais mennä kohta muksujen kaa saunaan, ei sillä ettenkö jaksas kuunnella sen juttuja samalla ku yritän tehä kouluhommia. Ihan kaikella rakkaudella X) Niitä kouluhommia oon tehny koko päivän, ja vielä jatkuu. Nää ei lopu koskaan mitä ilmeisemmin :D Miun äiti oli oikeesti tän päivän pelastus kun se leipoi ja imuroi meillä, se on oikee kullanmuru! Mie hukun kouluhommiin ja kotitöihin, isännällä on vielä enimäkseen iltavuoroja. Tilanne on niin paha että mie oon jopa vähän stressissä! :O Mutta tuo autto ehdottomasti, ihanata ♥

Mitäs mammojen päivään on kuulunut? :)

7.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...