Vauvan vakuuttaminen

Heips mammat! Millaisia kokemuksia teillä näistä syntymättömän lapsen vakuutus-asioista... Ehdottomasti sellaisen haluan vauvalleni ottaa mutta vakuutusyhtiötä kun on niin monia niin en tiedä minne suuntaisin, kääk! Oootteko tehnyt vertailuja yms? Mulla on itsellä atooppinen iho joten joistain yhtiöistä en kai edes tuota vakuutusta saa otettua...  Paljon on pohdittavaa :O :D

6.2.2013
Soozki
Soozki

meillä on lähivakuutuksessa liki kaikki vakuutukset, pohjolassa on vaan pari ei niin tärkeetä kerta "ilmasiks" saahaan :D Kannattaa kilpailuttaa ehdottomasti, eroja on hinnoissa ja korvauksissa. Meillä omavastuu on 50 €/sairaus ja on meijän perusterveille lapsille aika lailla just passeli :)

6.2.2013
riu
riu

Meillä kaikki vakuutukset Pohjantähdessä. J75 voi kertoa apteekin maitovalmisteista. Pohjantähti on ainoa vakuutusyhtiö joka korvaa niitä. Pohjantähden ehdoton hyvä puoli on myös se, että omavastuu menee vain kerran/sairaus eli meilläkin kun tuli esikolle astmasta 100 euroa täyteen ni siitä lähtien on saatu kaikki kulut täysmääräisenä takaisin. Ei vuosittaisia omavastuita. Lisäksi lapsivakuutus muuttuu (= jatkuu katkeamattomana) aikuisen vakuutukseksi kun lapsi täyttää 18 vuotta ja on voimassa sinne jonnekin 64 vuoteen, vai miten se oli? Samoilla ehdoilla alusta lähtien. Monissa muissa yhtiöissä täysi-ikäisyyden kynnyksellä pitää ottaa uusi vakuutus jolloin lapsena sairastetut sairaudet vaikuttaa vakuutusturvaan ja luo rajoitteita.

Näillä vakuutuksilla mitä meillä on, ni Pohjolan bonuksillaki jouduttais maksaa enempi ku nyt maksetaan Pohjantähteen.

Kannattaa kilpailuttaa ni löydät teille sopivan yhtiön ja vakuutukset.

6.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...