Korvikkeista kyselisin!?..

Ensimmäisen kuukauden haluan imettää,mutta sitten vaihdan korvikkeeseen ihan niinkuin esikosta,mutta nyt oon pähkäillyt,että mitä eroa on noissa sempperi,tutteli,Nan ja Tuutti(kos) ne nyt on?..Onko ketään joka käyttänyt tota uusinta Tuutti merkkiä ja ootko todennyt hyväks?

5.2.2013
Shamyra
Shamyra

Joku aika sitten vertailin kuinka paljon nuo eri merkkiset korvikkeet sisältää rautaa ja Tuuti taisi sisältää vähiten noista neljästä merkistä.. Eli pieniä eroja löytyy ravintosisällöstäkin. Rautahan voi juuri aiheuttaa mahavaivoja.

5.2.2013
JennnyLee
JennnyLee

Siis suurin erohan noissa taitaa olla se että mistä se on peräisin, siis Suomesta vai muualta mualimalta. Toiset suosii Suomalaista, toiset halpaa hintaa. :D Semper taitaa olla Ruotsista (korjatkaa jos muistan mitä sattuu), Tuuti on Valion eli kotimainen, vai onkos Tutteli Ruotsista?

Ja sit on juurikin noita teanin mainitsemia muunnoksia herkkämahaiselle, toisiin on lisätty sitä sun tätä (lähinnä siis maitohappobakteereja :D) jne jne, kaikista parhaan tiedon näistä saat varmasti valmistajien sivuilta. :)

Meillä oli alkuun käytössä NAN1 ja lopulta juotiin apteekin maitoa kun ei mikään sopinut, olisko ollut se Nestlen valmistaman (merkkiä en muista) Omneo? Ka, ei vaan muista näitä enää, mut kyseessä oli siis ns. maidoton maito. (Sitä juotiinkin sit tosi kauan, NAN PRO2 pystyttiin siirtymään joskus vähä ennen vuotta ja NAN3 siirryttiin 1v 1kk ikäsenä ja siitä sit tavalliseen maitoon vasta 1v 3kk.)

5.2.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...